2018.12.28 00:18 MidoD7 Olvasottság: <100x
0

Édes mint a méz!

A Transformers filmekről a többségnek meg van a maga véleménye, köztük nekem is. Szerintem ezek a darabok nem igazán megkapó darabok, egyszer megtudtam őket nézni de ennél semmi több. Egyszerűen ott csak a látványra épített a rendező ami ideig-óráig megtette a hatását viszont maradandó emlékeket nem hagyott bennünk.

De beszéljünk az Űrdongóról. Sokan kételyekkel a szívükben várták a filmet ami érthető viszont szerintem kár volt az aggodalom. Már rögtön a film elején látszott, hogy itt bizony valami más lesz a helyzet. Teljesen olyan hatást ért el mintha a 80-as években lennénk, a robotok megjelenése is ezt sugározta. Szépen bemutatja, hogy kerül Dongó a Földre és miként találja meg első társát is. Hailee Steinfeld üdítő színfolt volt a filmben.

Édes mint a méz!

Végre nem egy üres eyecandy karaktert kaptunk akinek adtak a szájába pár jól hangzó mondatot és kész. Nem. Charlie karaktere összetett volt. Kapott egy kerek egész háttér sztorit ami alapján megtudtuk őt kedvelni és megértettük miért is olyan ő amilyen. Űrdongó maga pedig egy végtelenül szerethető figura lett. Szerintem bátran mondhatom, hogy kimaxolták vele a cukiságfaktort és emellett elég menő is tudott lenni helyzettől függően. Szóval lényegében kaptunk pár remek karaktert, és igazán kellemes sztorit is. Viszont maga zúzós jelenetek sem maradhattak el.

Szerencsére azonban csökkentették eme elemek túlzó záporát és olyan szinte emelték azt, hogy még kellemes maradjon a szemnek. Így véleményem szerint ez a Transformers előzményfilm bőven kiemelkedik elődeitől és reménykedésre adhat okot, hogy a folytatás is hasonlóan kiváló lesz mint az itt látható darab.

74 Űrdongó  (2018)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Miután Űrdongó menekülésre kényszerül otthonából, Cybertronból, a Földön talál menedéket egy kaliforniai roncstelepen. Egy véletlen folytán talál rá a 18 éves Charlie, aki... több»

0