63% 86 szavazat
Női vonalak

Női vonalak

Hanging Up
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Lehet, hogy nem létezik kóros telefonfüggőség nevű betegség, de a Mozell lányok miatt érdemes volna bevezetni. A hölgyek, a telefonálás összes lehetséges módozatát felvonultatják (vezetékes, drótnélküli, mobil, konferencia, társvonal, üzenetrögzítő), hogy a családi kötelékeket fenntartsák. Most éppen azért lógnak mindhárman a dróton, mert az apa (Walter Matthau) kezdi egyre jobban elveszíteni a kapcsolatot a valósággal. A lányok aggódnak érte, de a gyakorlatban csak Eve, a középső lány (Meg Ryan) áll mellette, s ő informálja testvéreit - természetesen telefonon - apjuk állapotáról.

Rendező: Diane Keaton
Forgatókönyvíró: Delia Ephron, Nora Ephron
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2000.05.25.
 
2019.03.16 Attila G.

legújabb vélemény

Nők...

Manapság több olyan filmről írtam véleményt, melyekre viszonylag kevéssé emlékeztem. Főleg az villant be, hogy a moziban ülve tetszett-e a film vagy sem (bár ez talán fontos információ :) ), ezen felül talán néhány jelenet. Ez a film viszont azon fil... Teljes kritika

1
 
2015.04.23 rbernadett

Sajnos ez a film nem szól semmiről, a karakterek idegesítőek és hiába játszik fontos szerepet a telefon a mindennapjaikban mostanában még akkor is hiteltelen. A színészeket szeretem, de ez a film egyikőjük részéről sem volt egy jó választás.

0
 
2017.02.19 tilino

Szerintem nem volt a Női vonalak annyira rossz kategóriás film, ahogyan azt sokan leértékelték. Meg lehet benne találni a minőséget, és az emberi kapcsolatok értékét. Hangulatos, könnyed film, egyszer meglehet nézni.

0
 
2017.01.02 vesztingerkitti

Diane Keaton kifejezetten idegesítő a Női vonalakban, nem tudtam emiatt élvezni a filmet , lapos és unalmas, sablonos és igencsak hétköznapi. Megbántam hogy megnéztem mert csalódást okozott.

0

A film összbevétele 15 829 814 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Walter Matthau utolsó filmje. A film megjelenése után 4 hónappal elhunyt. Szerző: rbernadett

#2