2019.01.19 20:24 Nagy Zsolt Nézhetetlen
0

2018 legrosszabb filmje

Az egész, egy feminista förmedvény, mintha csak maga Judith Szar-gentini írta volna a forgatókönvet! Az Ocean's filmek megcsúfolása. Nem hihető semmilyen szinten a történet. Fröcsög a férfigyűlölet és a pénisz-komplexus!

Egy idő után, megzakkannak az emberek Hollywoodba, ez nyilvánvaló: a valmikor jópofa Sandra Bullock felismerhetelenségig szétoperáltatta magát, most Michael Jacksonra hasonlít és Angelina Jolie-féle mutatványokkall jön elő.

2018 legrosszabb filmje

A film, a most folyó, globális néphülyítés "gyönyörű" terméke. A következő filmben, a tengerből kiugró bálna, nylon-zacskókat fog köpködni a rossz környezetszennyezőkre és 0,012 fokkal melegebb éghajlatot (ami a ilágtörténelemben, volt jelentősen hidegebb és melegebb is), nem bíró Pensilvániai fenyő, kilöveli magából a tűleveleit, a férfiakra. Eközben Judith Szerpentini, Sanda Bullockal meggyőzi a nőket, hogy kerékpáron járjanak munkába, így őket nem köpi le a bálna és nem találja el őket egy tűlevél sem. S mint, happy end, a szénkohókból előtörő füstből (mert az atomerőmű szennyezi a környezetet, szerintük) előjön Angelina Jolie és Hillary Clinton, egy-egy férfi fejjel a kezükben, majd romantikusan megcsókolják egymást.

Érdekes, hogy a filmvárosban, egy sem öltött fekete ruhát, azért, mert országuk emberek millióit ölte meg, hanem azért mert az előrehaladás érdekében, le cuppantottak egy-két elérehaladást ígérő fazont. Most pedig, tizenévekkel később, rájöttek, hogy nem juthatnak feljebb, akkor rinyálnak.

Nyilvánvaló, hogy kik pénzelik a filmipart is, de ehhez nekünk, azért nekünk nem kell jópofát vágnuk hozzá! Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom a filmet :)

akció | krimi | thriller | vígjáték

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és... több»

0