2019.05.12 13:55 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Isten fegyvere

A filmet megtekintettem. Hát, a filmleírásából és a hozzászólásokból ítélve még senki nem látta... Azt hiszem, egy remek történetet kapunk a vadnyugat és a hit vonatkozásában. Az olasz temperamentum és zenei hatások nagyban érzékelhetők a filmen.

Egy bábfilmes jelenettel indul és ér véget, ami remek képi választás, azt hiszem. Nekem tetszett. A történet érdekesen és izgalmasan mutatja be a vadnyugati rablók, a Clayton banda rablásait. Közben pedig egy megtért ikerpár története is elénk tárul, plusz egy kisfiú történetét is belehelyezik, ami épp aktuális, hiszen az egyik rabló az édesapja.

Isten fegyvere

A történetben pedig a hit oly módon szerepel, hogy egy ikertestvérpár egyik fele felhagy a rossz dolgokkal és Mexikóba menekül. A másik testvér a kis városban a hitet gyakorolja és hirdeti. Ennek a megjelenítése, azt hiszem, több mint jóra sikerült, és, ha azt nézem, akkor a történet egyik fő vonalát képezi. Nem maradhat el a humor, a pisztolypárbaj, a szerelem, düh, megbocsájtás. A film remekül végződik, mivel a jó győz. Összességében a képi vágások ebben a műfajban azt tudom mondani, jól sikerültek, a zene és hangi effektek is remekül passzolnak a történet egyes részeihez. Mivel a színészi alakítások nem alkotnak kimagaslót, csak négy csillagot adok a produkcióra. Aki szereti a westernt, némi humort, az biztosan nem fog csalódni. Aki a vallást és a hitet keresi a filmben, az is megtalálhatja benne a számítását. Tehát mindenkinek tudom ajánlani, remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi

0