2019.05.26 19:34 Danny99 Olvasottság: <100x
0

Sokak előtt ismeretlen téma

Először is azzal kezdeném, hogy azt hittem a sorozatot látva, hogy rengeteg komment lesz róla az oldalon, mert azért mégis egy többszörös Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Netflix sorozatról van szó.

A GLOW hátránya maga a témája, a pankráció, mivel egy sokak által meg nem értett műfajról beszélünk, így sok embert elriaszt, főleg Magyarországon.

Sokak előtt ismeretlen téma

A téma megadja azt a lehetőséget, hogy sorozat a sorozatbant készítsenek és ezzel szerencsére éltek is, ami még érdekesebbé teszi.

A GLOW-t ugyanúgy ajánlom a pankráció rajongóknak, mint a dramedy-k kedvelőinek vagy éppen a 80-as évek szerelmeseinek.

A wrestling fanokat számos meglepő cameo és zseniális inside joke várja.

Egy igazi underdog sztoriról van szó, hiszen a pankrációra teljesen képzetlen hölgyek útját, fejlődését követhetjük végig, miközben a női wrestlinggel egy új dolgot hoznak létre.

A pankrációhoz tartozó "belterjességet" is kiválóan ábrázolja, mint ahogy egy kívülről érkező író/rendező nehézségeit is ebben az iparágban.

Nagyszerűen szembeállítja az egyszerű gimmickeket a megformálóik komplikált karaktereivel.

Emellett azt is meg kell említeni, hogy a lányokat egyik jelenetben sem helyettesítették kaszkadőrök, és olyan apróságokra is figyel a sorozat, mint hogy a szakszavakat csak az idő múlásával tanulják meg.

A sorozat teljesen visszaadja a 80-as éveket zeneileg, külsőleg és életfelfogásban is.

Akinek van szabad ideje annak mindenképpen ajánlom, hogy kezdje el nézni, a 25-30 perces részek miatt nem telik sok időbe.

Én már tűkön ülve várom a 3. évadot.

87 GLOW  (2017)

dráma | sportfilm | vígjáték

A sorozat eseméyneinek helyszíne Los Angeles. Olyan erős nőket ismerhetünk meg, akik profi wrestlingből élnek. több»

0