2021.05.20 22:08 Interfectorem Sabnock Olvasottság: 475x
3

Miért? Csak! Mert a valóság rémisztőbb!

A Haunted mindhárom évada adott valami újat, valami szokatlant és valami hihetetlent. A minket körülvevő világból hiszem, hogy nagyon keveset tudunk, ismerünk és érzékelünk. Miért? A nagysága miatt, de csak maradjunk ebben az idősíkban szErintem.

Gondolom, mindenkivel történt már sok érdekes, megmagyarázhatatlan dolog, amiről fogalmunk sincs, hogy miért velünk, és hogy az ördögbe történt. Ó, a jó öreg "deja vu", ami már velem is többször megtörtént. Vagy csak hiba a mátrixban? Nem tudjuk, nem is tudhatjuk... Sőt, továbbmegyek, szErintem nem is kell, mert hiszem, hogy csak simán beleőrülnénk.

Miért? Csak! Mert a valóság rémisztőbb!

Hús-vér emberek mesélik el a történetüket nekünk. Vajon igazat mondanak? SzErintem igen, hisz miért is hazudnának. De van benne olyan csavaros és hihetetlen sztori, amit szErintem ki sem lehet találni. A hozzátartozók ledöbbenve ülnek a szobában, és részben a hallottaktól, részben a kamerák ottlététől zavartan hallgatják a furábbnál furább, de félelmetes és döbbenetes történeteket.

Jómagam nem úgy működöm, mint egy átlagember, és talán ezért is vagyok fogékonyabb ezekre a dolgokra. Szinte én is ott vagyok, jelen a történetben, úgy érzek félelmet, kétségbeesést, dühöt vagy csalódottságot, amit maga a mesélő is. Évtizedes titkokra, rejtélyekre, misztikumokra derül fény, vagy csak kissé más szemszögből világítják meg nekünk. Odavilágítanak, hogy ezek után minden sötét sarokba nézzünk be egy kis lámpással, figyeljük a neszeket, zajokat, mert ki tudja. Evilági zaj, vagy egy nem emberi dolog vagy lény akar nekünk jelezni, segíteni, vagy akár ártani.

A félelem ébren tart... A félelem életben tart... A félelem életet ad. Érezzünk, hiszen ezért élünk! Legyünk nyitottak mindenre! Nézzük meg ezt a klassz kis sorozatot, és értékeljük át az életünket! Mi a fontos, és mi a lényegtelen? Tiszteljük a világunkat! És üljünk le csendben, nézzük meg a három évadot!

horror

Valóban létező emberek a családtagjaik és barátaik körében mesélik el az általuk átélt borzalmakat, melyeket az alkotók profi színészek bevonásával elevenítenek meg a... több»

3