2021.10.15 15:26 BaloghBogi42 Olvasottság: 304x
2

A királyfi, akitől nem kell megvédened magad

A Szerelem első vendéglátásra 2019 óta nem szűnt meg a Netflix sikerfilmjei közé tartozni, különösen mióta a főszereplő, Adam Demos új nagy port kavaró sorozata, a Sex/life napvilágra került.

A történet elején a természetes szépségű Gabriela életében minden klappol, és éppen "élete szerelmével" történő összeköltözése határán táncolgat, azonban a férfi számára az is óriási, kibírhatatlan döntésnek tűnik, hogy egy közös szekrényt megosszon vele. Gabriela nehezen viseli el, ha nem ő irányít, így ki is rakja a férfit, de a nők ritkán tudják elviselni a saját választásaikkal együtt járó, szívszaggató fájdalmat a feloldozó alkohol nélkül. Igen ám, de ez az egekig dicsőített pia néha túl sok, és túl mélyen megbúvó gátlásokat is képes feloldani. Így keveri magát főszereplőnk egy új-zélandi panzió tulajdonjogának elnyerésébe.

A királyfi, akitől nem kell megvédened magad

De a fényes kövekkel kirakott út sajnos nagyon ritkán vezet az ígért üvegpalotához, sokkal inkább szokott egy álomgyilkos romhalmaznál kikötni. Végül is biztos nem fájhat annyira elhagyni a darabokban lévő életed egy ragyogóbbnak remélt, hamiska utánzatért. Azonban a nehéz sorsú nők egy dolgot megtanultak. TILOS feladni. Neki kell állni, és egymásra helyezni az aprócska kavicsokat, majd felépíteni belőlük a saját panziódat, kialakítani egy világot, amit csak neked teremtettek, és megvalósítani egy elveszettnek hitt gyermekkori álmot.

A modern romantikus drámákból egy dolgot már igazán megtanulhattunk. Amelyik királylány elég erős ahhoz, hogy megmentse magát, ahhoz elérkezik a hercege. Már csak azt kell elhitetnie magával, hogy ettől a királyfitól nem kell megvédenie önmagát. Ha érdekel egy történet, ami bebizonyítja, hogy mindig van egy meglepő verziója az elképzeléseidnek, nézd meg ezt az elragadó filmet, és ess szerelembe első kattintásra!

romantikus | vígjáték

Gabriela egy átlagos városi lány, aki spontán benevez egy versenyre, és nyer egy rusztikus, Új-Zélandon elhelyezkedő kocsmát.  több»

2