2021.10.30 21:08 BaloghBogi42 Olvasottság: 1155x
3

Mi a te csillagjegyed?

Az Asztrológiai útmutató összetört szíveknek című minisorozat egy olyan hétköznapi élethelyzetet dolgoz fel, amely majdnem minden nő életében legalább egyszer előfordult már. Hiszen ki nem érezte még magát menthetetlenül és lesújtóan magányosnak, mintha neki nem járna az igaz szerelem?

A történet főszereplője, Alice egy mérleg, aki cseppet sem konyít sem a bolygók állásának hatásmechanizmusához, sem pedig az univerzum csillagjegyekkel való kapcsolatához. A lány legnagyobb szerencséjére azonban egy jó tündér érkezik az életébe egy sármos és rendkívül jóképű BARÁT formájában, aki történetesen mindent tud a horoszkópokról.

Mi a te csillagjegyed?

A történet megpróbál válaszokat adni azokra a kérdésekre, melyek valamikor mindenki fantáziáját megmozgatták már. Ki kell találni, melyik jegy a mérleg valódi lelki társa, és ha rálelt, vajon sikerülhet-e akármilyen körülmények közepette is megtartani, pláne, ha nem csak egy nő pályázik a kiszemelt célpontra.

Különféle megközelítéseket kapunk a boldogan éltek, míg meg nem haltak nevezetű meselezárásunkra is. Elvégre ki ne akarná tudni, hogy mi van a happy end után, és létezik-e olyan, hogy valakivel leélsz egy teljes életet anélkül, hogy ráunnál.

Nem tudok sokat az asztrológiáról, nem tudom, hogy melyik jegy illik legjobban a személyiségtípusomhoz, és azt sem tudom, hányszor szenvedtem már amiatt, hogy nem ezt a szabályszerűséget követtem a magánéletemben. Noha ez a sorozat egyik spekulációmra se adott választ, egy olyan szemszögből mutatta be a csillagjegyeket, ahogy még sosem láttam azelőtt. Kritikus volt, fekete humorral megfűszerezve, néhol már-már sértőnek is mondható, azonban mindenképp ajánlatos több szempontot is figyelembe venni a párválasztásnál, aminek a lehetőségét ez mókás formában biztosítja. Egy dolgot viszont kötelező tisztázni, mielőtt belevágsz: mi a te csillagjegyed?

romantikus | vígjáték

Alice szíve összetört, és reménytelenül szingli. De miután összebarátkozik egy karizmatikus asztrológussal, eldönti, hogy a tökéletes párt a csillagok alapján találja meg. több»

3