2022.12.17 14:52 Kirana80 Olvasottság: 216x
0

A keserédes, a gyönyörű

Egy napja volt szerencsém látni a Hannes c.filmet. Régóta szerettem volna megnézni,de nem volt lehetőségem rá sehogysem. Köszönöm HBO MAX.

Ahogy látom nagyon alulértékelt film az IMDB-n. Nem szuperhősös, nem blockbuster, nem bugyuta klisés vígjáték,hanem életszerű film. Csendesebb,de többet mutat,mint bármely akár feszültebb művész film. Természetesen azokat is nagyon szeretem.

A keserédes, a gyönyörű

Ez itt egy teljesen napfényes német film,osztrák főszereplővel, és más szintén nagyon jó színészekkel,remek történettel.



Bevallom,a Császárné c.sorozatban Miksa szerepében tűnt fel nekem ez a szőke fiatalember, JoHannes Nussbaum, aki óriási tehetség.

Még mindig nem találok szavakat.



Abszolút remekmű,az élet ábrázolásában. Könnyed,de mégsem. Egyedülálló.

Keserédes történet egy kivételes barátságról, az ifjúságról, a Szabadságról, tragédiáról ami megtörténhet,az élet legnagyobb élvezetéről, és pillanatok alatti megváltozásáról. Üdítő a sok kis mozaikból összerakott történet.

Családról, másokkal való törődésről, szerelemről, esendőségről. AZ ÉLETről, de nem hétköznapi módon.A Barát, Valaki, aki mindent megtesz, nem csak vár valakire,változásra a barátja gyógyulására,hiszen olyan mintha az ikertestvére lenne. Nem szimplán barátja Hannes-nak Moritz a Nagybetűs testvéri barátság. Több ez mintha vérségi kötelék volna..Él vele, akkor is amikor szólni sem tud.Megtesz mindent de mindent a barátjáért, csodálatos karakterek mindketten. A bánat és az öröm keveredve némán, de nagyon különleges módon mutatkozik meg, és mindent úgy folytat, ahogy lennie kell. Ezer szálon átszőve láthatatlanul a történet. Ahogy az élet. Keserédes,de gyönyörű. Jó látni Hannes-t abban a kevesebb de annál értékesebb jelenetben igazi vagàny vicces fiatalemberként, teljes szabadságàban,humorában.



"A végén mindenki élete egész."



A legmélyebb után,ami mégis valami jóval keveredik, s így váltakozik. Gyönyörű.

JoHannes Nussbaum egy nagyon tehetséges színész a Császárnőben,mint Miksa is fantasztikus volt. Osztrák színész főleg Németországban színházban játszik tudomásom szerint.

Aki fogékony a nem hétköznapi történetekre, de valójában lehetne az a sztori alaptézise alapján, csak ajánlani tudom. Hannes.

59 Hannes  (2021)

dráma | vígjáték

A 19 éves Moritz és Hannes gyermekkoruk óta legjobb barátok. Azonban minden megváltozik a napon, mikor Hannes-t motorbaleset éri, és kómába esik. Moritz nem adja fel a reményt,... több»

0