2023.04.12 14:13 JRD Olvasottság: 216x
0

3,5*

Izgatottan vártam az újfajta Walker sorozatot.

Számítottam arra, hogy a manapság divatos köntösbe fogják valamelyest öltöztetni és csak reménykedtem abban, hogy sokkal életszagúbb lesz, mint a legendás elődje.

3,5*

Sajnos Walker felújítását sem kerülte el a divatideológia , de ebben a sorozatban nem erőszakosan csempészték be.

Walker ebben a sorozatban egy jobb időket is megélt ranger. A felvezető epizód megmutatja Walker "lecsúszásának" előzményeit is.

A sokunk által nagyon is kedvelt Jared Padalecki pedig hihető ebben a szerepben. (Bár bevallom nehéz volt elvonatkoztatnom a 15 év Odaát szériától. De ebben a sorozatban már nme egy pelyhesállú modellfiú köszönt vissza. A kor nyomai látszódnak, és a szem már opálosabb, mint 15 éve...de ettől még szexi...)

Emlékszem a fiúkat (Padalecki és Ackles) gyakran érte az a vád, hogy nem jó színészek, így aztán időnként egy-egy fricskarészben meg is mutatták azt, hogy bizony igen. És most beért Padalecki 15éve. Ugyanis jó ebben a szerepben.

Annak ellenére, hogy nem vagyok fullrajongója Chuck Norris texasi kopójának valahogy mindig olyan tökösnek képzeltem el a rangereket, tengerészgyalogosokat...stb. És erre itt van Padalecki, aki szintén tökös...de mégis csak ember. (Erről a Walkerről nem fognak mémek születni...)



Azt hiszem bármely korosztály is nézi ezt a sorozatot, azért mindenki talál benne olyat ami tetszeni fog neki.

Általában igyekszem eredeti nyelven megnézni a filmeket, hiszen igazából úgy kaphatunk képet arról, hogy valóban olyan jó e valami, mint ahogyan azt a szinkronos verzióval megéljük. (Ha teheted te is eredeti nyelven nézd meg!)

De ne hallgass rám! Nézd meg és majd eldöntöd magad!

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

0