2023.06.04 14:30 Zsolt Szabó Olvasottság: 961x
0

Őrül(e)t(es) egy film

Néha szoktam szemezgetni a hazai streaming piacról is egyes csatornákon keresztül. Így ez a film is feltűnt az egyik ilyen streaming oldalon, ami miatt felfigyeltem rá, az, hogy rom-komnak megfelelő filmnek véltem, amilyen műfajt szoktam szeretni, mert kikapcsol és ellazítanak, hát ennek a filmnek ez csak félig-meddig sikerült, pedig ha azt nézzük kedvenc színésznőim is alakították a szerepeket benne Alison Brie ilyen típusú filmjeit mind mind szeretem, és Aubrey Plaza bármelyik filmben is feltűnik számomra a játéka üdítően hat rám. Ezt a filmet egyben Alison Brie is írta úgy, hogy tevőleges része volt a filmnek a létrejöttében. A film első fele érdekesen indult számomra és jó alapokra fektették, de valahol a film közepe felé elveszett a végét meg egyszerűen nem értettem, hogy miért is kellett az utolsó 10 perc.

Mikor a filmbe bele kezdtem érdekesen néztem, hogy a film 16-os besorolást kapott, a vége megadta rá a választ miért is, meg volt egy igen izgalmas és nagyon tüzes jelenetek Alison és Aubrey között is, így összeállt a kép a besorolással kapcsolatban is. A film cselekménye a szépséges Toszkánában játszódik, sajnos a vidéket nem annyira bemutató és inkább azt mellőzött volt a filmben. Alessando Nivova a film férfi főszereplője, hát a casting sikerülhetett volna jobban is ezen a téren, mert szürke kisegér volt a filmben. Mozipremiert, széleskörű bemutatót nem ért meg a film (ezért sem hallottam eddig a filmről, még hallomásból sem), különben a Sony istápolta az alkotást, európai cégének köszönhetően, innen is az Olaszországi helyszín.

Őrül(e)t(es) egy film

A film cselekménye annyi, hogy Amber (Alison Bire) a cége által teljeskörű fizetett utazás egy Firenzén kívüli "intézetébe", és lehetőséget kap arra, hogy találkozzon az étteremlánc gazdag és karizmatikus tulajdonosával, Nick-el (Alessando Nivola), de teljesen más kalandot talál, mint amit elképzelt.

A filmben a zene sem volt olyan markéns, mint megszokhattuk az ilyen alkotásoknál. Egyszer azért szerintem bőven nézhetős film, de sajnos nem több. Nem kiemelkedő, és azt se mondhatom, hogy felejthetetlen alkotás. A film számomra egy 10/6-os értékelést érdemelt vagyis bőven középszerű. Nézzétek meg és Ti is alkossatok véleményt róla.

vígjáték

Egy nő nyaralást nyer egy cég Firenzén kívüli, gyönyörű "intézetébe", és egyúttal lehetőséget kap, hogy találkozzon az étteremlánc gazdag és karizmatikus tulajdonosával.

0