2023.08.14 22:08 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

6/10, Érdekes

Két lányt látunk, akiknek a kirajzolódó kép szerint egymástól eltérő módon sérült a családi háttere, eltérő módokon próbálnak utat találni az életben, és egymással ellentétes irányban keresik a válaszokat. Ennek ellenére, vagy épp ezért, de vonzzák egymást, és egy barátság és annál mélyebb kapcsolat alakul ki közöttük.

Közben erősen jelen van az alsóbb osztálybeli barátnő megtért bátyja, akiről nem tudjuk eldönteni, hogy megjött az esze, vagy elment. A lányok mindenféle dolgokat élnek meg és művelnek a film alatt, ami néha romantikus és szívmelengető, máskor kínos és szekunder szégyent okozó pillanatokat okoznak, tipikus hibbant tinédzserek. Próbálják magukat kihúzni a sz*rukból, de van, hogy a maguk felemelése helyett szegény bátyót nyomják le.

6/10, Érdekes

Hát nem az a felhőtlen sikertörténet, meg kell hagyni. Elöljáróban erről csak ennyit, nem szeretném elspoilerezni a végét. Mert van ám meglepi az utolsó tíz percben, kicsit krimisre is veszi a figurát, vagy inkább meghökkentő mesékre (aki elég idős hozzá, az ismeri azt az ősöreg sorozatot, az 1980-as években ment, talán a Magyar Televízióban).

Ez a film egy könyvadaptáció, magát a könyvet nem olvastam, nem is hallottam róla, úgyhogy nem tudom, mennyit sikerült átadni az eredetiből. Nekem egy erős közepest ért meg, nem éreztem olyan hű, de átütőnek.

Akiket nem érdekel a sztori, csupán szeretnék az azóta komolyabb filmes karriert befutott Emily Blunt ifjúkori bájait csekkolni, találni fognak a filmben ehhez is elegendő anyagot.

Hát dióhéjban ennyi, nagyon nagyot nem kell várni tőle, de ha nincs más, egynek megteszi.

dráma | romantikus

Phil és Mona testvérek. A helyi kiskocsma olyan számukra, mint egy fészek, az egész világot jelenti nekik. Itt iszogatnak rendszeresen, itt tengetik vad játékokkal unalmas... több»

0