Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#5761

64 Rugal  (2020)

akció | krimi | sci-fi | thriller

Netflix

Egy rendőrnyomozó mindent elkövet, hogy végre leszámoljon egy nemzetközi bűnszervezettel, ehhez azonban mindenét kénytelen feláldozni.

Vészjósló varjú alkotóműhelye
#5762

családi

Ha egyszerű és mókás dolgokat alkotnál a gyermekeiddel, jó helyen jársz. Alkoss csodálatos, egyszerű dolgokat olyan tárgyakból, amelyeket a ház körül is megtalálhatsz! több»

Kipper
#5763

74 Kipper  (1997)

animáció | családi | rövidfilm | vígjáték

Egy kartondoboz, egy öreg zokni, egy esernyő – ennyi elég is Kippernek, a kiskutyának, hogy fantasztikus kalandra induljon.  több»

Te tudtad? – Válogatás
#5764

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

A sorozat lenyűgöző tudományos tényeket mutat be a minket körülvevő világról. A technológiai és kutatási eredmények legfrissebbjeit bemutatva leplezi le a körülöttünk levő... több»

Futuris
#5765

dokumentum

A Futuris sorozata bemutatja a legújabb európai uniós projektek munkáját. Milyen munkát végeznek a tudósok a különböző tudományos területeken, mint például a fizika, az... több»

Vadállat a kertemben!
#5766

dokumentum

Az amerikaiak alapvetően szeretik a vadállatokat – egészen addig, amíg azok a város határain kívül, az erdőben vannak. Ha viszont hiúzok, menyétek, jávorszavasok és medvék... több»

Visszatérés Kínába
#5767

dokumentum

Denise Keller, a félig német, félig szingapúri származású modell elindul Kínába, hogy visszatérjen a gyökereihez és felfedezze saját indentitását. Közel tíz kínai tartományt... több»

Magyarország tájegységei
#5768

dokumentum

A magyarok 1000 éve csatlakoztak az európai keresztény kultúrkörhöz. A kereszténység felvétele életforma változással járt, s ebben az egyháznak meghatározó szerep jutott.... több»

Meggyilkolt szépségkirálynők
#5769

dokumentum

A kisvárost megrázza a hír, amikor a helybeli szépségkirálynő, Jackie Johns eltűnik. A húszéves lány holttestét egy közeli tóban találják meg. Ki ölhette meg és miért? több»

A világ legmérgezőbb állatai
#5770

dokumentum

A srácok találkoznak az amazóniai őserdő két legendás lényével, a 24 órás hangyával és a húsevő pirájával. Ősember Rob véres karját belemeríti egy pirajákkal teli tartályba.... több»

Szereplők: Robert Alleva, Adam Thorn

Náci tudomány
#5771

dokumentum

A sorozat felidézi az Ahnenerbe, a "náci nemzeti tudományos kutatóközpont" kísérleteit, és hogy a birodalom hogyan manipulálta a tudományt, hogy legitimálja Európa ideológiai... több»

#5772

56 A Keizer lányok  (2019)

(2)

dráma | krimi

Netflix

Xandra nyugodt életet él férje, Michiel mellett lányukkal, Luluval Amszterdamban, azonban több izgalomra vágyik. Múltja és a tetemes haszon visszacsábítja az escort, a szex és a... több»

Nekem tetszett, jó kis európai sorozat, amit lehet bingelni.
#5773

dráma | krimi | misztikus | thriller

Az osloi rendőrség egyik kiváló nyomozója, Arnar kénytelen hazatérni izlandi szülővárosába, hogy a város első sorozatgyilkosának nyomába eredjen.

Aki szereti az ilyesmit (hó, hegyek, sötét, letisztult skandináv dizájn, csodásan bonyolult nevek, pl. ARNBJÖRG, GUNHILDUR, RANNVEIGAR, BJÖRGVIN, GUDBJÖRN), az nem fog csalódni. Érdemes izlandiul nézni, felirattal, gyönyörű nyelv. Bár meglepően sok az angol jövevényszó, pl.... több»
#5774

64 The Pale Horse  (2020)

(1)

dráma | krimi | misztikus

Vajon van-e ésszerű magyarázat azokra a halálesetekre, amelyek a közelmúltban történtek, vagy valóban három boszorkány a felelős mindegyikért?

Agatha Christie regényének adaptációja sikerülhetett volna jobban is. Nem arról van szó, hogy nem jó ez a 3 részes mini, de az elmúlt pár évben leforgatott filmes vagy sorozatos A. C. feldolgozások közül a kevésbé sikerültek között tartom számon. Egy véletlennek látszó... több»
A kőkor rejtélye
#5775

dokumentum

Új szemléletre van szükség a kőkorszaki ember képességeit illetően. Világszerte egyre több és összetettebb épületegyüttesek, megalitikus templomok, hatalmas állókövek és... több»

David Attenborough és a növények birodalma
#5776

dokumentum

David Attenborough kalauzolásával felfedező útra indulhatunk a növények csodálatos, bizarr és gyönyörű teremtményekkel teli világában. A legkorszerűbb technológia segítségével a... több»

Szereplők: David Attenborough

Korok művészete
#5777

dokumentum

A XIX. század utolsó harmadában az irodalomban a szimbolizmus hódít teret, a képző- és iparművészetben, valamint az építészetben a szecessziós formák veszik át az uralmat. Az... több»

Charlotte-i gyilkosságok
#5778

dokumentum

Amikor a tizenéves Harmahn Smith nem érkezik haza időben, szülei a rendőrség segítségét kérik. Megtalálják az autóját és a holttestét... mi történt a 18 éves fiúval?  több»

Amishok Los Angelesben
#5779

dokumentum

Sorozatunk második évadjában amis fiatalok egy újabb csoportja mond búcsút a régi hagyományoknak, hogy a ragyogás fővárosában belekóstoljon a nagyvilági életbe. A műsor előbb... több»

Vad Hawaii
#5780

dokumentum

Hawaii szigetei hétmillió évvel ezelőtt élettelen, holdbéli tájakat idéző vulkáni kúpokként emelkedtek ki az óceán vizéből – ma viszont valóságos élettől vibráló... több»