Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Vásáry Tamás
#6721

zenés

1.rész: A VII. A-dúr szimfóniát (op. 92.) Beethoven 4 tételben komponálta 1811 és 1812 között, amíg a csehországi fürdőhelyen, Teplicén egészségét kúrálta. A zeneművet... több»

Világ a város alatt – Különkiadás
#6722

dokumentum

A világ nagyvárosai sok mindenben hasonlítanak egymásra. Az égig érő épületek, a hatalmas forgalom és a 24 órás nyüzsgés mellett - vagy inkább alatt - van még valami, amiben... több»

Antarktisz
#6723

75 Antarktisz  (2016)

dokumentum | kaland

Disney+

Milyen hatással van a klímaváltozás az Antarktisz gleccsereire és élővilágára? Milyen glaciológiai és biológiai következményei lesznek, ha az ember nem csökkenti drasztikusan az... több»

Rendező: J.J. Kelley

Szereplők: Chris Browning

#6724

73 Ragnarök  (2020)

(6) (18)

akció | dráma | fantasy

Netflix

A meleg telek és az intenzív felhőszakadások egy új Ragnarök eljövetelét vetítik elő egy norvégiai kisvárosban, hacsak nem avatkozik be valaki időben... több»

Jó néha nem amerikai sorozatot bámulni. Még a Nők Lapja is ezt ajánlotta. Picit többet vártam tőle, de összességében tetszett.
Gyilkosság déli módra
#6725

dokumentum | krimi

TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

A „Gyilkosság déli módra” klasszikus bűnűgyi történeteket mesél el déli stílusban – balul alakult szerelmi történeteket és gallyra ment üzleti vállalkozásokat. A harmadik... több»

Klímaváltozás, és ami mögötte van
#6726

dokumentum

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

Mindössze két Celsius foknyira vagyunk egy klímakatasztrófától. Ha ebben az ütemben folytatódik a globális felmelegedés, akkor 40 éven belül elérjük a maradandó környezeti... több»

#6727

dokumentum

Simon Reeve dokumentumsorozatában a globális felmelegedés veszélyeire igyekszik felhívni a figyelmet.

Rendező: Eric McFarland, Chris Mitchell

Szereplők: Simon Reeve

#6728

60 V-Wars – Vérháború  (2019)

(5) (12)

dráma | horror | sci-fi

Netflix

A globális felmelegedés következtében a jégtakarók "fogságából" egy halálos vírus szabadul el. Dr. Luther Swann mindent megtesz, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól. több»

V-Wars, avagy vámpírok törnek ismét világuralomra. Ismerős sztori, hiszen a vámpírokat feldolgozó történetek már a filmforgatás történelmének csaknem kezdete óta közkedveltek. 1922-ben vetítették le az első vámpíros filmet, és attól kezdve már több tucat sorozat és film... több»
#6729

romantikus

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Négy fiatal nő 90 napos vízummal utazik az Egyesült Államokba, hogy együtt lehessenek vőlegényeikkel, az idő azonban rohamosabban telik, mint azt gondolták volna. több»

Az elveszett óriások rejtélyei
#6730

dokumentum

A sorozat nyolc óriási őskori állat - és azok mai utódai - evolúciós történetére tekint vissza, és igyekszik megmagyarázni, miért lettek ilyen hatalmasok, és miért tűntek el. több»

Csavargó Föld
#6731

dokumentum

A Föld klímájában nemrégiben történt változások szélsőséges időjárási eseményeket okoztak: hurrikánokat, tornádókat, hőhullámokat és áradásokat, melyek egyre gyakoribbak... több»

Utolsó pillantás
#6732

dokumentum

Stephen és Mark Komodó szigetére hajóznak a komodói varánusz nyomában és csatlakoznak a megmentésükért folytatott akcióhoz. több»

#6733

dokumentum

Disney+ | TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Üdvözöllek a zambiai Luangwa-völgyében, ahol nagytesű ragadozók, oroszlánok, leopárdok és hiénák vívnak állandó, véres harcot az élelemért. több»

Rendező: Hannah Hoare

Geordie Shore: The Geordies React
#6734

A régi és az új lakók együtt nézik meg a sorozat utolsó részét. Charlotte-hoz James és Nathan csatlakozik. Adam és Nanna kapcsolata tovább mélyül. Vajon az újoncok végül teljes... több»

MTv Top 10 Rudimental
#6735

zenés

Egy téma, 10 ismert klip! Ha kíváncsi vagy kik kerülnek az MTv Pop, Rock, R’N’B, Electro, Ikonok, Legjobb hangok Top 10 listáira, akkor tarts velünk! több»

#6736

akció | animáció | családi | kaland | rövidfilm | vígjáték

Netflix

Üdvözlünk mindenkit LEGO Cityben, ahol a legelszántabb rendőrök és tűzoltók élnek. A városka lakói pedig bármikor képesek összefogni egy jó kis kalandban. több»

A Freemaker-család után valamiért ez a következő kedvencem. Fogalmam sincs, mi jön be ennyire sajta, de nekem nagyon ül az egész.
#6737

animáció

Margaréta, a királynő szeretné, ha Apollo, a tücsök is kivenné részét az uralkodásból a kertjükben. Apollo sok problémával szembesül a szokatlan helyzetben, de végtelen türelme,... több»

A 20. század legbefolyásosabb alakjai
#6738

dokumentum

A sorozat elsősorban a múlt század négy legbefolyásosabb személyei, Franklin D. Roosevelt, Winston Churchill, Adolf Hitler és Joszif Sztálin köré összpontosul. Nagy hatalmú emberek a... több»

#6739

89 Új barát karácsonyra  (2019)

(9) (1)

dráma | vígjáték

Netflix

Johanne számára a családi összejövetelek egyet jelentenek a magánéletét célzó kellemetlen kérdések sorával és a kínos feszengéssel. Elhatározza, hogy az idei ünnepi vacsora más... több»

Kellemes kis sorozat. Ki ne ismerne magára, hogy szorong a szüleivel együtt ünnepelni, hogy szorong a fura randik miatt, hogy bizonytalan, az élete vajon jó irányba halad-e? Érezhetően skandináv, nagyon mai, kedves film.
#6740

83 Batman  (1966)

(1)

akció | családi | fantasy | kaland | krimi | misztikus | sci-fi | vígjáték

Bruce Wayne, a milliomos és fogadott fia, Dick Grayson kettős életet élnek. Valójában ők Batman és Robin, a bűnüldöző páros. Amikor a rendőrség olyan ügyekkel találkozik,... több»

Amiért 4*-ot kapott (amit joggal mondhatnak túlértékelésnek), az az, hogy 1966-ban készült. Legendás színész játssza a címszerepet. A történetek ragaszkodnak a képregényhez, és bizonyos tekintetben képregényes is. És amolyan családi szórakozás is lehet némi... több»