Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Írhat egy számítógép musicalt?
#6901

dokumentum

TV-ben (GALAXY4, csütörtök 01:33)

Elkészül és bemutatásra kerül a londoni Westenden az első számítógéppel megalkotott színdarab, A kerítésen túl. több»

Házasság jobb híján
#6902

dokumentum

A házasságoknak csaknem 40%-a válással végződik. Míg a legtöbb kapcsolat követi a hagyományos együttjárás–eljegyzés–házasság sorrendet, most a “Házasság jobb híján”... több»

#6903

Minden kapcsolat elérkezik a választóvonalához, mindebbe pedig a nézők is bepillantást nyerhetnek.

Nigel Marven vad Fülöp-szigetei
#6904

dokumentum

A Fülöp-szigetek számos élőlényét még soha nem rögzítette kamera ezelőtt; a sorozat a legmodernebb felszerelést használja, hogy feltárja a Fülöp-szigetek rendkívüli természeti... több»

#6905

dokumentum | történelmi

Disney+ | TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A talajradar, a LiDar és a 3D szkennelés segítségével Lin a földön dolgozó régészekkel együttműködve fogja felfedezni és újraalkotni a még feltáratlan világokat és ősi... több»

#6906

75 A provokátor  (2018)

(2)

dráma

Moszkva divatos belvárosában Artem, a pszichológus „provokatív terápiát” gyakorol. Meg van győződve arról, hogy a leggyorsabb és leghatékonyabb gyógymód az, ha brutálisan... több»

Okos, érdekfeszitő film, tényleg egy nagyszerű alakitással a főszerepben. Le a kalappal!
Vad Svájc
#6907

NA Vad Svájc  (2018)

dokumentum

Európa szívében fekszik Svájc; fenséges hegyek, buja, zöld völgyek, szirtes-sziklás tájak és mediterrán tavak - mind közel egymáshoz, melyek egyedi és változatos vadvilágnak adnak... több»

A kutya legjobb barátja
#6908

dokumentum

Bár a kutyát úgy ismerik mint az ember legjobb barátja, de ez a sorozat az elképesztő, valódi életből vett történeteket ünnepli a legvalószínűtlenebb barátságokról a kutyák és... több»

Rendező: Sara Marino

Mentőkutyából szuperkutya
#6909

dokumentum

A kutyakiképző Nate Schoemer és Laura London küldetése, hogy összehozzon mentőkutyákat olyan emberekkel, akiknek valamilyen fogyatékosságuk van, hogy saját kutyájukat képezzék ki... több»

A mosoly ereje
#6910

dokumentum

Képzeljük el, hogy annyira rossz állapotban vannak a fogaink, hogy már mosolyogni sem merünk.Képzeljük el, hogy milyen lehet félni egy egyszerű találkozótól vagy akár rettegni attól,... több»

#6911

44 The Oval  (2019)

dráma

A sorozat középpontjában Hunter Franklin, az újonnan megválasztott amerikai elnök és családja áll.

World's Biggest Ghost Hunt: Pennhurst Asylum
#6912

dokumentum

Öt paranormális jelenségeket kutató szakember összezárva próbál a Pennhurst Asylumban fényt deríteni néhány rejtélyre.

#6913

animáció | rövidfilm

Disney+

A Toy Story 4. kis hőse, Forky rendkívül fontos kérdéseket tesz fel mindenkinek. Mi a szerelem? Mi az idő? Mi a sajt?

Rendező: Bob Peterson

Pillanatkép
#6914

Képeket készítünk a barátainkról, amikor azok egy trambulinon ugrálnak. Vajon el lehet kapni az erőt, a sebességet és a tehetséget a képen? több»

Tudós palánták
#6915

családi | dokumentum

Harrison versenyre kel egy pimasz robottal, mikor kiderül, hogy a robotok vákuumot hoznak létre a szobában vagy sakkoznak a nagymesterekkel. több»

Sportlabor
#6916

dokumentum

A fiatal tornász, Nya, ugrik a lehetőségre, hogy dr Heather és a profi Thomas segítségével többet tudjon meg a trambulin tudományáról. több»

A művészet története
#6917

dokumentum

Az I. világháború hatásai alól senki sem tudott mentesülni. Abszurditása nyomán kialakult a dadaizmus és a szürrealizmus több»

Így működik a Föld
#6918

dokumentum | történelmi

A nyolcrészes sorozat világ körüli kalandos útra hívja a nézőket lelkes és szenvedélyes tudósok társaságában. A biológus Liz Bonnin és a geológus Martin Pepper nagy fejtörést... több»

Muzsika TV Roadshow
#6919

zenés

TV-ben (Muzsika TV, csütörtök 01:33)

Muzsika TV Road Show: ahol a néző és a csatorna találkozik. Folyamatos siker, telt házas fellépések, és itt még nincs vége: idén legalább 2 újabb helyszínről jelentkezik a Muzsika Tv! több»

#6920

Az új-mexikói Valles Caldera Nemzeti Vadrezervátum egy különleges hely: prérikutyák egész kolóniái élnek itt teljes háborítatlanságban – kiváló lehetőséget nyújtva a... több»