Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Ahová a törvény keze nem ér el...
#7061

dokumentum | krimi

TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

Egy váratlan, brutális gyilkosság bármely közösséget megrázna, de ha egy kisvárosban történik, ahol mindenki ismer mindenkit, az eredmény még pusztítóbb. Az “Ahová a törvény... több»

A tökéletes gyilkosság
#7062

krimi

TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

A sorozat folytatja néhány rendkívül bonyolult gyilkossági eset bemutatását. A több gyanúsított és a gyilkos elterelő hadműveletei miatt a nyomozóknak rendkívüli feladatot jelent a... több»

Rémálom a szomszédban
#7063

dokumentum | krimi

TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

Számos eltűnt áldozatról kiderült, hogy egy ismerősük gyilkolta meg őket. A nyomozók apránként rakják össze a klasszikus detektívregénybe illő történetet. több»

Gyilkosság hat lépésben
#7064

dokumentum | krimi

Függetlenül attól, hogy milyen távol vagyunk egymástól, bolygónk hétmilliárd emberét vérségi, pénzügyi vagy szerelmi szálak kötik egymáshoz. Időnként előfordul, hogy emberek... több»

Az eltűnt nők városa
#7065

dokumentum

Tiffany Sayre holttestét alig két mérföldnyire találták meg attól a helytől, ahol egy éve Tameka Lynchét. A felülvizsgálat után egyértelmű, hogy kapcsolat van a két eset között. több»

Egy gyilkosság hatásai
#7066

dokumentum | krimi

Egy gyilkosság nem ér véget az áldozat megölésével, pusztító hatása kiterjed az összes érintett életére. A szívszorító sorozat a tanúk és az áldozatok családtagjainak... több»

Összetörve
#7067

dokumentum | sportfilm

A sorozatból kiderül, hogy egyetlen döbbenetes esemény sokszor ezernyi különböző történet különös eredője. A kiindulás egyszerű: három élet, amely egy végzetes pillanatban... több»

Halálos vihar
#7068

dokumentum

Az időjárás egy elképesztően gyönyörű, de egyben romboló erő, mely több ezer embert gyilkol meg minden évben. Ebben az évadban megismerjük azokat az embereket, akik szemtől-szembe... több»

Szereplők: Louis Mellis

A fagy birodalma – Kulisszák mögött
#7069

dokumentum

Az Adélie-pingvin teljes párzási ciklusának lefilmezéséhez A fagy birodalma a világ egyik legnagyobb kolóniájához küldött csapatot Cape Crozier-hez az Antarktiszen. Az operatőr Mark... több»

Amerika szigetei
#7070

dokumentum

nyugatra, hogy felfedezze az Amerika partjain túl szétszórt szigetek hatalmas területét. Itt több mint 18 ezer sziget létezik bejegyzett névvel, valamint több ezer apró szigetecske,... több»

A vademberek Ben Fogle-lal
#7071

dráma

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

A felfedező Ben Fogle olyan emberekkel találkozik, aki a Föld legtávolabbi pontjain építették fel otthonukat. Ebben az évadban Ben csatlakozik a szintén brit Gaynor Leeperhez, a sorozat... több»

Elképesztő minőségi sorozat egy fontos témáról. Aki már gondolkodott, hogy új életet kezd, vagy változtat, annak bátran ajánlom!
Josh Morgerman, a hurrikánvadász
#7072

dokumentum

Amint trópusi vihar közelít, a családok elhagyják otthonaikat, de a hurrikánvadász, Josh Morgerman az ellenkező irányba, a világ legpusztítóbb hurrikánjainak szívébe igyekszik.... több»

Szereplők: Josh Morgerman

20. századi uralkodói látogatások
#7073

dokumentum

A 20. század legikonikusabb eseményeinek középpontjában a brit királyi család állt: két világháború, birodalmak alkonya, koronázások, esküvők, fényes körutak, divat és pletyka.... több»

#7074

dokumentum

Ez az érzelmekben gazdag dokumentumfilm-sorozat három családnál követi nyomon a nem várt tinédzser terhességek boldog és nehéz időszakait. A már eleve összetett családi kapcsolatokat... több»

Kate és plusz egy fő
#7075

valóságshow

Az elmúlt 17 évben Kate Gosselin élete nyolc gyönyörű gyermeke körül forgott. Minden idejét ikrei, Mady és Cara, és hatos ikrei, Aaden, Joel, Alexis, Hannah és Leah gondozása és... több»

Szereplők: Kate Gosselin

Tabukról tabuk nélkül - 2 évvel később
#7076

dokumentum

Emlékeznek még a swinger párra, Botondra és Vandára, akik kamerák előtt nyíltan vallottak szexuális életükről, vagy a fiatal meleg párra, akiknek minden álma volt egy... több»

#7077

91 Tollasbál  (2019)

dokumentum

Netflix

Üdvözlünk mindenkit a madarak paradicsomában, ahol a leggyönyörűbb tollas teremtések életét követhetik nyomon a nézők!

Szereplők: Stephen Fry

Élet 250 kiló felett – mi történt velük?
#7078

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Tarts kedvenceiddel, amint folytatják fogyáshoz vezető útjukat! Kövesd nyomon, miként változott meg az életük, valamint milyen kihívásokat tartogat a jövő számukra.  több»

#7079

akció | dráma | romantikus | történelmi

Netflix

A Korjo-kor végén új hajnal hasad, új korszak indul: a Csoszon-dinasztia kora. Két barát egy félreértést követően ellenségekké válik. Mindketten saját módszerükkel akarják... több»

Aki még nem látta, annak érdemes megnéznie. Ha jól emlékszem, a Six Flying Dragons is ebben a korban játszódik. Az kicsit más szemszögből mutatja be a történéseket, de az is nagyon jó. Mind ennek, mind az előbb említettnek nagyon jó zenéje van.
Három hónap jegyesség – a kezdetek
#7080

dokumentum

Mi történik a 90 nap visszaszámlálásának megkezdése előtt, amikor az online kapcsolatot tartó párok először találkoznak személyesen? Ez a lenyűgöző sorozat olyan amerikaiakat... több»