Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Look Kool
#7081

dokumentum

Miért kerek mindig a buborék? Hogyhogy a gúla alján álló emberek nem nyomódnak össze? Egy megafonnal tényleg hallhatóvá válik, aki a focipálya másik végében suttog? Fogadjunk, nem... több»

Csináld magad okosságok
#7082

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

Steve Spangler lenyűgöző tudományos trükköket mutat egyszerű tojásokkal. Megmutatja, hogyan hajtogassunk össze, és vágjunk zsebre egy tojást, vagy hogy hogyan sétáljunk rajtuk... több»

Nazca vonalak: Újabb titkok nyomában
#7083

dokumentum

Egy perui régészcsoport váratlan felfedezést tesz a híres Nazca-vonalak vizsgálata során: Drónok segítségével újabb, eddig ismeretlen rajzokra bukkannak, melyek alapos tudományos... több»

#7084

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy kivégézésre váró férfi különös események középponjtába kerül. Az alternatív idősíkoknak köszönhetően esélye nyílik arra, hogy megszökjön a börtönből, és megmentse... több»

Legyek szuper!
#7085

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

K doki és Nash megismerkednek a kicsinyítéssel és a nagyítással, ezután pedig megpróbálnak lekicsinyíteni egy zacskó chipset. Ellátogatnak egy kutatóközpontba, ahol megnéznek egy... több»

Történelmi találmányok
#7086

dokumentum

A Báró egy hatalmas óraművet alkot, ami szinkronban működik az Univerzummal. De valami balul sül el. Ekkor megjelenik Isaac Newton. több»

Történelem másképp
#7087

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

II. Fülöp megnősül, egy kalóz főzőversenyre megy, a viktoriánusok nem kapnak jó ellátást, egy kőkori ember feltalál valamit. több»

Te tudtad?
#7088

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

A sorozat lenyűgöző tudományos tényeket mutat be a minket körülvevő világról. A technológiai és kutatási eredmények legfrissebbjeit bemutatva leplezi le a körülöttünk levő... több»

Igazi zsenik Dickkel és Dommal
#7089

dokumentum

Dick és Dom bemutatják a zseniális rakétatudóst, Wernher von Braunt, majd kísérleteznek egy apró babával, egy nagy héliumos lufival és egy kis űrutazással. több»

Thomas Edison titkos laboratóriuma
#7090

animáció

A világ számára talán nem ismert, hogy Thomas Edisonnak volt egy titkos laboratóriuma, ahol előállította önmaga virtuális mását és egy majdnem kész robotot, a jövő fiatal... több»

Infotoy
#7091

dokumentum

Milyen az ideális méretű tábla az asztali hokinál? Mit csinált Alejandro Finistre spanyol költő a kórházban a spanyol polgárháború során? több»

Ikerdokik bevetésen
#7092

animáció | családi | dokumentum

Netflix | TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

A sorozat egy egypetéjű iker orvospár vezetésével kalauzolja a nézőket testünk és a betegségek rejtélyes világába. több»

Sziporka Sziszi
#7093

családi

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

Ez most egy álom? Vagy egy könyv? Nem, ezek Sziporka Sziszi kalandjai! Sziszi annyira szeret olvasni, hogy ha elalszik – ami gyakran megesik – álmában a könyvének történetébe pottyan.... több»

Gasztrobbanás
#7094

A Gasztrobbanás a receptek és a tudomány izgalmas találkozása, ahol a gyerekek folyamatában ismerhetik meg a legfőbb elveket, miközben link és a konyhában segédkező barátai... több»

Mati, Dada és a művészet
#7095

dokumentum

A legendás Henri Matisse mindent megtanít Matinak és Dadának, amit tudni lehet a papírkivágások művészetéről. több»

Az evolúció mítosza
#7096

dokumentum

Az állatok fejének kialakulása is az evoluciónak köszönhető. Okkal kopaszok a keselyűk, és okkal van az orángutánoknak lógó arca. több»

A Cuccok Titkos Története: a modern kor anyagai
#7097

dokumentum

Zoe Laughlin anyagkutató felfedezi a tudományt az olyan új anyagok mögött, melyek megváltoztatják az életünk hat főaspektusát az egészségügy, az építészet, a divat, a... több»

Rendező: Paul Vanezis

Szereplők: Zoe Laughlin

Hogy készül a...
#7098

dokumentum

A Hogy készül a... epizódjai a brit ipar fellegváraiba tekintenek be. Olyan embereket és cégeket mutatnak be meg, akik a világ legbonyolultabb gépeinek fejlesztésén dolgoznak. A nézők... több»

Hogyan működnek a gépek?
#7099

dokumentum

Megtudhatja, hogyan működik a tisztaszén-erőmű, egy óriási hullámvasút, egy hatalmas binokuláris teleszkóp és a tekepálya bábuit felállító gépezet. több»

Rendező: Nathan Budd, Lucy Haken

Szereplők: Omri Rose, John Michie

Róma magyar emlékei
#7100

dokumentum

A Duna Televízió saját gyártású sorozatában Róma magyar emlékeit ismerhetjük meg. több»