Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7801

63 Az erényes Gemstonék  (2019)

(4) (20)

vígjáték

HBO Max

Az HBO legújabb vígjátéksorozata egy tévében tevékenykedő evangélista családra koncentrál, melynek tagjai korruptak és felettébb kapzsik is. több»

Ez a sorozat egy prédikátorcsaládról szól, akik az evangéliumot hirdetik, de biztos, hogy nem aszerint élnek. A fő történet egy zsarolási terv körül forog, és a testvérek (akik szeretet-gyűlölet viszonyban vannak egymással) megpróbálják megmenteni a család hírnevét... több»
Vészhelyzet a világűrben
#7802

dokumentum

A "Vészhelyzet a világűrben" lenyűgöző képi világgal rendelkező bemutatása a legelképesztőbb eseményeknek: hajszál híján sikerülő, kis híján katasztrofális eseteknek,... több»

#7803

dokumentum

Netflix

A díjnyertes könyv alapján készült dokumentfumfilm-sorozat, amely a főzés és az étkezés esszenciális alapjait tárja fel. több»

Rendező: Caroline Suh

Szereplők: Samin Nosrat

#7804

69 Diablero  (2018)

(2)

horror

Netflix

Egy bukott pap, egy legendás szörnyvadász és egy modern szuperhős egyesíti az erejét, hogy leszámoljanak a gonosszal.  több»

Kétszer néztem végig a két évadot, nagy kedvencem. Jó, hogy a sorozatoktól eltérően van a történeteknek (évadonként egy) eleje, közepe és vége. Bírtam a szereplőket, a dráma és a humor könnyed kavalkádját, a fordulatokat. Van benne emberség, bátorság, izgalom, fantasy,... több»
#7805

70 Elvakít a fény  (2018)

(1)

dráma | krimi

HBO Max

Kuba, a varsói drogkereskedő a külvilág számára rejtély, nem tudják, kicsoda valójában. Ám belefáradt már ebbe az életbe, le akar lépni Argentínába. De még van néhány... több»

Érdekes egy sorozat. Igazából nem is nagyon tudtam hová tenni! Pörgős akció/krimire készültem, de teljesen más. Se nem pörgős, se nem akció, se nem krimi! Egy művészi film, ami egy lengyel középszerű drogdílerről szól, aki egy fekete BMW-vel teríti a kokaint! Furcsa zenék,... több»
#7806

családi | dráma | fantasy | vígjáték | zenés

HBO Max

Romantika és a fantasztikum keveredik a francia és német összefogásban készült szériában. 1905-ben Lena Grisky orosz hercegnő a párizsi opera balettintézetének tanulója, a balett... több»

Ha szereted a táncolós filmeket/sorozatokat, ez neked való. Az időutazós téma néha kicsit furcsán hat, de tulajdonképpen csak egy plussz réteget ad a történetnek. Egyáltalán nem rossz, tudom ajánlani.
#7807

vígjáték

Egy ír, katolikus család története és nehézségei, ahogy a dolgozó szülők mindent megpróbálnak, hogy felneveljenek nyolc gyermeket a 70-es években. több»

Színtiszta szórakoztatás, nem is lehet rá mást mondani. Az utóbbi évek egyik legjobb vígjáték sorozata, amit vétek lenne elszalasztani.
#7808

dokumentum | horror

TV-ben (Travel, csütörtök 01:33)

Olyan emberek valós történetei, akik megmagyarázhatatlan jelenségekkel találkoztak az erdőben.

#7809

horror | vígjáték

Netflix

Egy rész főzőshow, egy rész sitcom - az Addams Family és a Muppet Show nyomán, egyenesen Christine McConnell elvarázsolt otthonából, aki hatalmas rajongótábort szedett már össze... több»

#7810

Heti szinten megjelenő kibeszélő show Alec Baldwin vezetésével. több»

Coop és Cami megkérdezi!
#7811

családi | kaland | vígjáték

Disney+

A sorozat főszereplője egy általános iskolás testvérpár, akik életük összes döntését nagy népszerűségnek örvendő videocsatornájuk követőtáborának ízléséhez igazítják. több»

#7812

horror | thriller

Horror-antológia sorozat, amelyben minden epizódot egy ünnep inspirált.  több»

#7813

dokumentum

“Célunk a régi magyar és sztyeppei vívástechnikák megismerése, elsajátítása az edzések alatt gyakorlati szintű alkalmazása.”  Dr. Hidán Csaba történész –... több»

#7814

zenés

Netflix

Justin Johnson, vagyis a dragkirálynő Alyssa Edwards hétköznapjai, ahogy megpróbálja megtalálni az egyensúlyt munka, tánc, család és szerelem között.  több»

#7816

Élő showműsor a legnagyobb sztárokkal.

#7817

72 Jószomszédok  (2018)

(2)

vígjáték

Calvin nehezen bár, de beleegyezik, hogy segítsen megjavítani egy repedt vízvezetéket Dave házában. Gemma meglepő titkot tud meg új szomszédjukról. több»

Mikor legelőször láttam belőle egy kis részletet, azok eléggé erőltetettek voltak, de aztán elkezdtem több részt nézni a Comedy Centralon, és rendkívül tetszett, illetve nagyon szórakoztató volt. Minden szereplő szuper. Tízből adok rá egy erős hetest.
#7818

dráma

Egy csapat tartós kórházi kezelésre szoruló kamasz rájön, hogy barátokkal sokkal könnyebb elviselni mindent.  több»

112 - Életmentők
#7819

akció | dráma | romantikus

Ha egy gépezet olajozottan működik, akkor nincs olyan vészhelyzet, amit ne lehetne elhárítani, és nincs olyan bajba jutott, akin ne tudnának segíteni. Ehhez nem kell más, mint jó... több»

A pápa - A történelem legbefolyásosabb embere
#7820

dokumentum

A hatrészes sorozat a világ egyik leginkább nagyra becsült vezetőjének, a pápa tisztségének történetébe nyújt betekintést. Az egyes epizódok olyan korszakokat és témákat... több»