Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9301

dráma | krimi

Egy bátor asszony minden női báját és körmönfontságát latba vetve beszivárog a maffia legbelsőbb köreibe, hogy belülről bomlassza szét a szervezetet és elpusztítsa annak... több»

#9302

85 Subat  (2012)

(1)

dráma | fantasy | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Subat, aki Isztambul utcáin nevelkedett fel, a tévériporter Yağmur egyik riportjának szereplőjekét elmeséli az utcán töltött kemény éveit és az árvaházban átélt durva... több»

Nyers, szókimondó, hiteles film egy török férfi hányattatott sorsáról, az árvaháztól az utcáig... Küzdelemről, megpróbáltatásról, újrakezdésről. Érdekes film.
#9303

85 A mi kis falunk  (2017)

(45) (7)

játékfilm

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Pajkaszeg lakosait nevezhetnénk akár a falusi élet sztereotípiáinak, viszont egyedi tulajdonságaik és jellemhibáik szórakoztató és furcsa kalandokba sodorják őket. A polgármester... több»

Az első évadban még jópofa humorral átszőtt komédiasorozat, jó szórakozás volt. Aztán egyre silányabbak lettek a poénok. Egyre durvábbak, közönségesebbek a beszólások. Átcsapott egy erőltetett menetbe. Ugyanolyan mélyrepülés, mint a Keresztanyu vagy a Barátok közt... De... több»
#9304

dráma

A sorozat középpontjában egy múlt századbeli szálloda áll. Minden lakója más-más történettel rendelkezik, s miközben ezek kibontakoznak előttünk, arra is rájövünk, hogy a lakók... több»

#9305

70 Imposters  (2017)

dráma | krimi | misztikus | vígjáték

Egy fekete humorú vígjátéksorozat, melynek főhőse egy fiatal, gyönyörű nő, aki miután elcsavarja a férfiak fejét, lelécel a pénzükkel. több»

#9306

Anna Wintour a Vouge magazin egyik legendás szerkesztője, aki most egy divatversenyt vezet, amelyben 10 divattervező munkáit mutatják be. A műsorban a divatszakma rejtelmeibe is betekintést... több»

#9307

dráma | kaland

Vincent, egy 20 éves párizsi geológushallgató, Francia Guyaná-ba utazik szakmai gyakorlatra egy aranybányászati céghez. Vincent a helyi arany kereskedő, Antoine Serra szárnya alatt... több»

A sorozat nem fogott meg különösebben az elején, így hamar kaszáltam is, mert annyira nem keltette fel az érdeklődésem, hogy végignézzem. Talán azért dönthettem így, mert jó néhány hasonlót láttam már, csak nem pont ebben a témakörben, ami nem más, mint a bányászat, egész... több»
#9308

80 Yago  (2016)

dráma

Omart megvádolják testvére meggyilkolásával és a bíróság el is ítéli: hosszú évekre rács mögé kerül. A börtönben megismerkedik egy idős férfivel, aki megrendezi Omar... több»

#9309

dráma | életrajzi

A sorozat alapját a hatvanas évek két amerikai mozicsillaga, Bette Davis és Joan Crawford legendás rivalizálása adja, amely a Mi történt Baby Jane-nel? forgatásán tetőzött... több»

Elhiszem, hogy a rengeteg TV csatornának valamivel ki kell töltenie a végtelen műsoridőt, de ennek ellenére személy szerint túlzásnak tartom, hogy egy olyan „belterjes” viszonyból, mint két színésznő ádáz gyűlölködése nyolc részes sorozatot kreáljanak, sőt még a... több»
#9310

vígjáték

Netflix

Egy New Jersey-ből származó édesanya próbára teszi kapcsolatát lányával, amikor lánya munkahelyén köt ki. több»

#9311

vígjáték

Phil és Ana végzősök, ám a való világban komoly problémákkal küzdenek, amiknek következtében újraértelmezik azt, hogy mit is jelent a siker, amiért küzdenek. több»

#9312

dráma

Egy kitartó, energikus nő igyekszik sikeres lenni ebben a férfiak uralta világban. Elszántságának és élettapasztalatának, meg persze egy kis szerencsének köszönhetően álmai valóra... több»

Élőben a frontvonalról
#9313

dokumentum | háborús

Mai háborús történeteknek lehetünk szemtanúi. Valódi háborús felvételeket láthatunk, és olyan férfiak és nők történeteit hallgathatjuk meg, akik Afganisztánban harcoltak. több»

Almárium- Téli vásár III.
#9314

Almáriumunk egyedi válogatás az MTVA gazdag archívumának kincseiből. E hónapban témánk a Téli vásár: Pocsék áruk fóruma és kabarétréfák a vásárlásról. több»

Almárium- Téli vásár II.
#9315

Almáriumunk egyedi válogatás az MTVA gazdag archívumának kincseiből. E hónapban témánk a Téli vásár: Tudni illik, hogy mi illik Feleki Kamillal, Böbe baba a körúton, Második... több»

Almárium - Téli vásár I.
#9316

Almáriumunk egyedi válogatás az MTVA gazdag archívumának kincseiből. E hónapban témánk a Téli vásár: Mazsola tévémacival, Tv torna, régi Híradó részletek, régi animált... több»

#9317

thriller

Mateo Blanco, a sikeres dizajner egy neves papírgyárnál dolgozik tervezőként. A cég hírneve is veszélybe kerül, amikor Mateot csalással vádolják. Szabadulásának kulcsa egy lista,... több»

#9318

Heiner Hertling tévéműsorának középpontjában a festészet áll. Az idős férfi az év különböző időszakaiban, különböző helyszíneket választ tájképei megfestéséhez. Egy kép... több»

Szereplők: Heiner Hertling

#9319

63 Class  (2016)

(1)

dráma | sci-fi

A Coal Hill iskola ugyanabban az univerzumban található, amelyben Doctor Who is kalandozik. Most végre lehetőségünk adódik bepillantást nyerni a sokat emlegetett legendás iskola falai... több»

Nagy Doctor Who rajongó vagyok, ezért nagyon kíváncsian vártam, bár az előzetes után kicsit szkeptikus is voltam. Az első évad után azt mondhatom, hogy nagyon kellemesen meglepett, elégedett vagyok.
#9320

dráma | életrajzi | krimi | thriller

A Puccio család első látásra semmiben sem különbözik a többi famíliától: a keménykezű családfő, Archimedes kidolgozik egy tervet és a családtagok segítségével megvalósítja... több»