Ha igazak a hírek Jim Carrey visszatérhet karrierje legikonikusabb szerepéhez: elkészülhet az Ace Venutra 3?

A WGTC a portálhoz közeli forrásokra alapozva robbantotta a hírt, hogy a Warner Bros.-nál már fejlesztik Jim Carrey kultikus vígjátékának, az Ace Ventura - Állati nyomozó újabb folytatását.

Bár a hírt sem a stúdió, sem Carrey nem erősítette meg, annyit azért érdemes szem előtt tartani, hogy az értesülés ugyanattól a forrástól származik, akire alapozva a WeGotThisCovered elsőként számolt be arról, hogy Bill Murray visszatér az új Szellemirtókban, illetve, hogy készül a Sikoly rebootja. Vagyis hivatalos bejelentés ide vagy oda, van okunk hitelt adni a forrásnak. Különösen annak fényében, hogy az Ace Venutra 3 tökéletesen bele is illene a jelenlegi hollywoodi trendekbe.

Bár Carrey nem őriz túl jó emlékeket az Ace Ventura: Hív a természet (hogy miért gyűlölte a sztár a filmet, arról itt írtunk bővebben) forgatásáról, az elmúlt években több interjú során is elmondta az újságírók kérdéseire, hogy nem lenne ellenére újra az állati nyomozó szerepébe bújni. És nem is ez lenne az első alkalom, hogy hosszú évek kihagyása után tér vissza valamelyik ikoniks szerepéhez, elég, ha csak a Dumb és Dumber kettyóra gondolunk.

Carrey körül mindesetre az utóbbi hónapokban felgyorsulni látszanak az események. Két hete arról szóltak a hírek, hogy a színészt arról győzködi a Warner Bros., hogy vállalja el a Maszk folytatását, hamarosan pedig a Sonic, a sündisznó nemeziseként láthatjuk majd újra a mozivásznon.

Ti kíváncsiak lennétek az Ace Venutra 3-ra Jim Carrey-vel? Írjátok meg a véleményeketek idelent kommentben.