10 új sorozat és évad, amit nem szabad kihagynod 2023 novemberében

A SAG-AFTRA sztrájk folytatódásával a hollywoodi gyártású sorozatok és filmek megjelenési ütemezése továbbra is kiszámíthatatlan.

Novemberben azonban több újdonság jelenik meg, a Netflix animációs sorozataitól egészen a még több Netflix eredetiig.

#10

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Darby Hart, a Z generációs amatőr detektív megpróbál megoldani egy gyilkosságot egy eldugott településen. több»

A Brit Marling és Zal Batmanglij által az FX számára készített filmben Emma Corrin, Marling, Clive Owen, Harris Dickinson, Raúl Esparza, Joan Chen és mások szerepelnek. A gyilkossági rejtély/pszichológiai horror egy amatőr nyomozót követ, akit nyolc másik vendéggel együtt egy visszahúzódó milliárdos meghív egy távoli menedékhelyre. Az egyik vendég halálát követően a nyomozó igyekszik bebizonyítani, hogy ki a gyilkos. Az 1. évad premierje november 14-én lesz a Disney+ - on.
#9

89 A korona  (2016)

(14) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A korona című sorozat történetének középpontjában a 25 éves II. Erzsébet királyné áll. A fiatal nő vállaira komoly teher nehezedik, ugyanis át kell vennie a világ... több»

A Netflix sorozatának hatodik, egyben utolsó évada visszatér a kétrészes évad első fejezetével. Imelda Staunton és Jonathan Pryce ismét Erzsébet királynő és Phillip herceg szerepét töltik be. Az évad első négy epizódja a Diana hercegnő 1997-es tragikus halála körüli eseményeket dolgozza fel, akit itt ismét Elizabeth Debicki alakít. A 6. évad 1. fejezetének premierje november 16-án a Netflixen.
#8

akció | animáció | kaland

Netflix

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»

Edgar Wright a Scott Pilgrim a világ ellen szereplőgárdájával újra együtt dolgozik a képregénysorozat executive producereként, ezúttal a Netflix számára készült anime adaptációban. Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Ellen Wong, Kieran Culkin, Chris Evans és még sokan mások is visszatérnek a sorozathoz, amely ismét követi Scottot, amint megküzd álmai lányának gonosz exeivel. A sorozatot Bryan Lee O’Malley és BenDavid Grabinski fejlesztette, Abel Góngoram rendezte és a Science Saru animációs stúdió készíti. Az 1. évad premierje november 17-én lesz a Netflixen.
#7

87 Fargo  (2014)

(38) (6)

dráma | krimi | thriller

A Coen-testvérek korábbi filmjének univerzumában játszódó sorozat története egy minnesota-i kisvárosban, Fargóban játszódik. Főhőse Lester Nygaard, egy tutyimutyi... több»

Jon Hamm, Juno Temple, Jennifer Jason Leigh, Joe Keery és Lamorne Morris a legújabb színészek, akik csatlakoznak Noah Hawley-hoz a Fargo ötödik évadában. A 2019-ben játszódó antológiasorozat egy fiatal nőt követ majd nyomon, aki tipikus közép-nyugati háziasszonyi megjelenése ellenére valójában egy sötét és titokzatos múltat ​​rejteget, amely a hatóságokkal való összecsapása után újra kísérti. Az 5. évad premierje novemberben várhatóan az HBO Maxon debütál.
#6

89 For All Mankind  (2019)

(3)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A sorozat cselekménye arra próbál rámutatni, mi történne akkor, ha az űrverseny a mai napig sem érne véget. több»

A negyedik évaddal visszatérő sorozat főszereplői Joel Kinnaman, Jodi Balfour, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu, Casey W. Johnson, Coral Peña és Wren Schmidt. Minden évad a „mi lett volna, ha” űrverseny különböző korszakait követi, alternatív idővonalakon találgatva, mi lett volna, ha az űrverseny soha nem ért volna véget. A most 2003-ban játszódó sorozat követi a szereplőgárdát, ahogy eljutottak a Marsra, és az ebből fakadó nemzetközi és intergalaktikus drámát. A 4. évad premierje november 10-én lesz az Apple TV+-on.
#5

68 The Curse  (2023)

(2)

vígjáték

SkyShowtime

A sorozatban egy állítólagos átok megzavarja egy friss házaspár kapcsolatát, miközben gyermekvállalással próbálkoznak és együtt szerepelnek a problémás új HGTV-műsorukban. több»

Emma Stone, a komikus Nathan Fielder és a színész/filmrendező, Benny Safdie összeálltak egy mélyen furcsa, kényelmetlen és műfajilag limitált sorozatban egy új házaspárról, akik gyereket akarnak. A konfliktus a körül bontakozik ki, hogy egy HGTV-szerű műsort készítő kamasz, egy etikailag kétes tévés producer, és egy állítólagos átok hogyan zavarja meg az ifjú pár kapcsolatát. Megjelenés dátuma: november 10. a SkyShowtime-on.
#4

dráma

Apple TV+

Lányok pénzzel, férfiak hatalommal, mindannyian sok-sok titokkal. Egy csapat vidám, fiatal amerikai lány berobban az 1870-es évek szűk fűzős londoni világába, és ezzel egy... több»

Az Apple TV+ legújabb eredeti sorozata, egy történelmi dráma, amelyet Susanna White rendezett. A sorozat fiatal amerikai nők egy csoportját követi nyomon, akiket az 1870-es években Londonba küldenek, hogy férjet és rangot szerezzenek, és az ebből következő angol-amerikai kultúra összecsapását. Az Edith Wharton befejezetlen regényén alapuló sorozatban Kristine Froseth, Alisha Boe, Josie Totah, Aubri Ibrag, Imogen Waterhouse, Christina Hendricks láthatóak. Az 1. évad premierje november 8-án lesz az Apple TV+-on.
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Edo-korabeli Japánban egy kardforgató mester álruhában él, és bosszúra készül. több»

A Netflix legújabb felnőtteknek szóló animációs darabját, a „Blue Eye Samurai”-t Michael Green és Amber Noizumi férj-feleség duó írta. A sorozat a 17. századi Japánban, az Edo-korszakban játszódik, és egy vegyes etnikumú kardmestert, Mizót (Maya Erskine hangja) követi nyomon, aki bosszút áll. A lenyűgöző szereplőgárdában George Takei, Randall Park, Kenneth Branagh, Stephanie Hsu, Ming-Na Wen, Masi Oka és mások hangját hallhatjuk, amint életre keltik a karaktereket. Az 1. évad premierje november 3-án volt a Netflixen.
#2

76 Legyőzhetetlen  (2021)

(2)

akció | animáció | dráma | fantasy | horror | kaland | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

Animációs sorozat egy tiniről, akinek apja a legerősebb szuperhős a világon. több»

Robert Kirkman véres és erőszakos animációs sorozata, az Invincible/Legyőzhetetlen visszatér a második évaddal. A sorozatban Steven Yeun, Sandra Oh, Gillian Jacobs, Andrew Randall, J.K. Simmons vagy Peter Cullen is visszatérnek szinkronhangként. A sorozat Mark Graysonnal folytatódik, aki apja megdöbbentő leleplezésének és árulásának következményeit kell kezelje az első évad után. A 2. évad premierje november 3-án volt a Prime Videón.
#1

77 A láthatatlan fény  (2023)

(6) (2)

dráma | háborús | történelmi

Netflix

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»

Anthony Doerr „All the Light We Cannot See” című bestseller-regénye alapján Shawn Levy rendezte ezt a Magyarországon forgatott adaptációt. A történet egy fiatal vak francia lányt követ, akinek útja egy fiatal német katonával keresztezi egymást a második világháború alatt. A Steven Knight által fejlesztett minisorozatban Aria Mia-Loberti, Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Louis Hofmannn és Lars Eidinger szerepelnek. A sorozat premierje november 2-án volt a Netflixen.