75 Venom  (2018)

Az utóbbi hetekben nem kevés várományos film került a mozikba, fogadtatásuk azonban nem aratott osztatlan sikert. Ennek ellenére néhány produkció szép kis összegeket produkált a kasszáknál az elmúlt hétvégén.

Hogy tényleg csakis a legismertebbeket említsük, a horror műfajában jelenleg Az apáca a hetedik helyen áll, a film 2,6 millió dollárt bevételt hozott az elmúlt hétvégén. A sort a Crazy Rich Asians, illetve a Predator - A ragadozó zárja a maguk 2 millió és 900 ezer dolláros bevételével.

Ennél kissé jobban teljesített a kasszáknál 7,2 millió dolláros bevétellel A végzet órája Jack Black-kel a főszerepben. A film rendkívül jó kritikai fogadtatást tudhat magáénak, a Rotten Tomatoes-on mégis csupán 67 százalékos értékelést kapott mindeddig.

Sokak meglepetésére a Csillag születik igencsak kiemelkedő alkotás lett, noha többen fenntartásokkal fogadták a filmet, a 41,2 millió dolláros bevétele azt mutatja, a közönség szívébe sikerült magát belopnia.

Végezetül pedig had jöjjön az ősz egyik legjobban várt szuperhős filmje, a Venom. Sokan ugyanis nem győztek hangot adni csalódottságuknak, hogy sajnos nem azt a filmet kapták, mint amit vártak volna. Nos, úgy tűnik azonban, hogy az első negatív visszhangok ellenére elég sokan voltak kíváncsiak Tom Hardy legújabb filmjére, a Venom ugyanis közel 205,2 millió dollárt hozott a készítőknek az elmúlt hétvégén.