A The Walking Dead című sorozatokból ismert Michael Cudlitz (galériánkban) csatlakozik a Superman és Lois című sorozat szereplőihez. A színész az Acélember klasszikus gonosztevőjét és ellenfelét, Lex Luthort alakítja majd.

Luthor egy excentrikus milliárdos és a LexCorp vállalat tulajdonosa. A bűnözői alvilág kegyetlen pszichopataként ismeri, aki mindenkit elpusztít, aki az útjába áll. A hivatalos leírás szerint a karakter a sorozat harmadik évadában fog feltűnni, miután hosszú ideig távol volt a közélettől. Visszatér, hogy bosszút álljon Loison és Supermanen - azokon, akik tönkretették az életét.

A DC képregényeket feldolgozó más produkciókban a gonoszt olyanok alakították, mint Gene Hackman, Kevin Spacey és Jesse Eisenberg. A CW csatorna korábbi, úgynevezett Arrowverse-t alkotó sorozatában a képernyőn látható Luthor Jon Cryer volt.

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Nyomon követhetjük a leghíresebb szuperhős és újságíró párosát, amint szembenéznek a stresszel, nyomással és komplikációkkal, amit szülőként átélhetünk a mai világban.... több»