Az 1990-es évek legjobb NBC sorozatai a ranker.com alapján

#9

87 Vészhelyzet  (1994)

(22) (31)

dráma

HBO Max

A sorozat a sürgősségi osztály mindennapjaiba kalauzolja el a nézőt, ahol az orvosok és a nővérek döntésein életek múlhatnak. Bár a felelősség hatalmas, az alkalmazottaknak... több»

#8

dráma | vígjáték

Nagymamája halála után a tehetséges középiskolai lányt ellentmondásos társaságba keveredik, miközben öccse új diákként próbál meg helyt állni.

#6

88 Cheers  (1982)

(1) (23)

dráma | vígjáték

A Cheers című vígjátéksorozat helyszíne egy bostoni kocsma, ahol a csapos és a csinos pincérnők boldogan szolgálják ki a betévedő vendéget, s ahol többségében mindenki ismer... több»

#5

70 Esküdt ellenségek  (1990)

(3) (5)

dráma

SkyShowtime

A New York City-ben játszódó, valódi bűneseteket feldolgozó detektív-dráma főszereplői Jack McCoy helyettes államügyész (Sam Waterston), az ügyész Jamie Ross (Carey Lowell),... több»

#4

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»

#3

90 Öreglányok  (1985)

(3)

dráma | vígjáték

Disney+

Négy nyugdíjas éveit taposó asszony költözik egy közös lakásba. A lakás tulajdonosa kissé lenge életet él, s falja a pasikat. A második lakó rendszerető, míg édesanyja... több»

#2

82 Seinfeld  (1989)

(3) (6)

vígjáték

Netflix

A nagysikerű, szókimondó komédia főszereplői Jerry Seinfeld és barátai, George, Elaine valamint Kramer. A sorozatban a New Yorkban élő felnőttek mulatságos hétköznapjaiban... több»

#1

65 Kaliforniába jöttem  (1990)

(4) (4)

vígjáték

HBO Max

A Kaliforniába jöttem című sorozat főhőse Will, aki szülei javaslatára Philadelphiából Kaliforniába utazik nagynénjéhez és nagybátyjához. A család három, majd négy... több»