Frissen debütált az HBO Max műsorkínálatában Az időutazó felesége

David Nutter rendezése a romantikus cselekmény, a sci-fi, a dráma és fantasy elemeit vegyíti, hiszen a cselekmény egy fiatal pár kapcsolatát tárja fel, mindezt igencsak szokatlan módon.

MIRŐL SZÓL?

Clare és Henry az első pillanattól fogva egymásba szeretnek, életüket azonban igencsak bonyolulttá tesz, hogy a férfi képes az időutazásra, ugyanakkor nem tudja irányítani, hogy épp mi is legyen a “célállomása”. Bár szerelmük megingathatatlannak tűnik, Clare és Henry kapcsolatuk fontos és döntő pillanatait eltérő időrendben élik át.

HOL ÉS MIKOR NÉZHETEM?

Az időutazó felesége már elérhető az HBO Max műsorkínálatában, az első epizód május 15-én debütált a streamingszolgáltatón.

MIT ÉRDEMES TUDNI A SOROZATRÓL?

A cím talán sokaknak ismerősen csenghet, hiszen Audrey Niffenegger 2003-ban megjelent azonos című regényéből 2009-ben már megjelent egy filmes adaptáció. A sorozatváltozaton viszont ezúttal a Ki vagy, Doki? és a Sherlock showrunnere és írója, Steven Moffat dolgozott, így a fordulatokban gazdag sztori garantált.

ISMERHETEK VALAKI A SZEREPLŐGÁRDÁBÓL?

A főszerepekben Rose Leslie, a Trónok harca sztárja látható, aki a sorozatban Igrittét alakította. Henryt Theo James alakítja majd, aki A beavatott kapcsán lehet ismerős a legtöbbeknek.

MILYEN HOSSZÚ?

A sorozat első évada hat epizódból áll majd, a második rész május 22-én érkezik, arról pedig, hogy kap-e majd folytatást, egyelőre nincsenek hivatalos információk.

ÉS MIT MONDANAK RÓLA AZOK, AKIK MÁR LÁTTÁK?

Az időutazó felesége már most alaposan megosztotta a kritikusokat és a nézőket, a Rotten Tomatoes portálon a szakma 35 százalékos értékelést adott a produkcióra, míg a nézők részéről 82 százalékot zsebelt be a széria.

animáció | dráma | fantasy | romantikus

Henry egy genetikai hiba miatt időutazó - a legrosszabb, hogy ezt a képességét nem tudja befolyásolni. Ez összetetté teszi kapcsolatát Clare-rel, akivel mindent megpróbálnak... több»