Elhunyt a legendás humorista, Gilbert Gottfried

67 éves korában elhunyt Gilbert Gottfried humorista és színész.

“Megrendülve adjuk hírül, hogy szeretett Gilbert Gottfriedünk hosszú betegség után elhunyt. Amellett, hogy Gilbert a komédia legikonikusabb hangja volt, csodálatos férj, testvér, barát és apa volt két kisgyermekének. Bár a mai nap mindannyiunk számára szomorú, kérjük, nevessetek továbbra is olyan hangosan, amilyen hangosan csak tudtok Gilbert tiszteletére” - olvasható a család közleményében. Gottfried az értesülések szerint hosszú ideje tartó szívbetegség következtében hunyt el.

Gottfried olyan nagysikerű filmekben és sorozatokban látható, mint az Egy rém rendes család, Beverly Hills-i zsaru II., Talpig zűrben és a Nicsak, ki beszél még!. Az 1992-ben megjelent Aladdin című mesében Jágó karakterének kölcsönözte a hangját. 

Szerepelt továbbá a Sikersorozat, a Nyugi, Charlie!, a Deadbeat, a Megborulva és A káprázatos Mrs. Maisel című sorozatokban. Utolsó alakítása a megjelenés előtt álló Hassle at the Castle című produkcióban lesz látható.

Gilbert Gottfriedet családja és barátai gyászolják. Nyugodjék békében!

57 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Gilbert Gottfried

Gilbert Gottfried

szül. 1955. 02. 28. - elhunyt 2022. 04. 12.
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Gilbert Jeremy Gottfried Brooklynban született New York Cityben 1955.február 28-án Gilbert Gottfried Fagnitz néven. 15 évesen amatőr színészként kezdett dolgozni, majd komikusként is kipróbálta magát, mellyel híres lett. 2007-ben összeházasodott Dara Kravitz-al, akivel két gyermekük született Lily Aster és Max Aaron. A pár a mai... több»