Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Sikersorozat (2011-2017)

Episodes
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Nk   2021. 01. 13.

legújabb vélemény

1

Mivel nagyon érdekel a filmek és a sorozatok készítésének világa, imádom a klasszikus álomgyárról szóló történeteket, egy ilyen 'insider' sorozatot csak szeretni tudok. Engem mondjuk pont a két normálisnak (vagy földhöz ragadtnak) szánt brit karakter... több»

 
Siriusalias   2015. 10. 07.

1

Ahha! Az első vélemény :D! Matt LeBlanc méltán nyert Golden Globe-díjat Matt LeBlanc megformálásáért, azt hiszem ezzel a mondattal mindenképpen adtam egy kis kedvcsinálót hogy érdemes belekezdeni a sorozatba. Érdekes karakterek vannak, és érdekes a s... több»

 
MMcFly2015   2016. 08. 14.

0

Az első évada a sorozatnak nem kezdődik a legjobban, de a második évadtól felveszi azt a fonalat amit kellett, és kitart a végéig. Matt LeBlanc saját magát alakítja, és ebből egyedi és klassz poénokat ki tudnak hozni. Röviden a sorozatban, egy soroza... több»

 

Matt LeBlanc csengőhangja a Two Time Syd Dale-től.

(Nk)
 

A legfőbb oka, hogy általában másfél év telt el két évad között, az alkotók szerződése a Showtime-mal és a BBC-vel, miszerint megírhatják az egész évad forgatókönyvét, mielőtt elkezdik forgatni azt.

(Nk)
 

A teljes első évadot Londonban forgatták. Matt LeBlanc "malibui" háza valójában az észak-londoni Mill Hill körzetben van. Camden Town volt Las Vegas, és a Pinewood Stúdió parkolójával imitálták a burbanki repteret. Természetesen számítógépes trükkökkel egészítették ki a berendezett helyszíneket.

(Nk)