75 Venom  (2018)

Bár valószínűleg a legtöbbek számára nem okoz meglepetést, a Sony egészen mostanáig várt a Venom 2 bejelentésével.

Bár a  Venom némileg vegyes fogadtatásra talált a közönség és a kritikusok körében, a film 855 millió dollárt kaszált világszerte, így leginkább csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenti be a Sony a második részt. Erre három hónapot kellett várni a premier után.

A főbb szereplők személyét illetően nem lesz változás a második felvonásban, így Tom Hardy mellett Michelle Williams is visszatér, azonban a forgatókönyvírók közül egyedül Kelly Marcelt tartotta meg a stúdió, míg a Zombieland 2 forgatása miatt elfoglalt Ruben Fleischert egy új direktor váltja majd, azonban a személyéről egyelőre nincsenek információk.

A film nemezisét, Cletus Kasadyt az a  Woody Harrelson alakítja majd, akinek szintén nem lesz könnyű összeegyeztetnie a forgatási időpontokat, ugyanis bőven lesz átfedés a már említett Zombieland 2 és a Venom második részének munkálatai között.

A rajongóknak, akik az első rész után elégedetlenek voltak, mivel a film végül nem korhatáros változatban került a mozikba, nem feltétlenül jó hír, hogy a Sony továbbra sem tervezi, hogy a folytatást R-koratár besorolással mutassa be, és a remek bevételi adatokra támaszkodva most már elég erős érveik is szólnak e mellett.

A Venom 2 2020. októberében debütál a mozikban.