Már most hatalmas várakozás előzi meg a 2019-ben megjelent Joker folytatását, Todd Phillips pedig továbbra is időről időre emlékezteti a rajongókat, hogy nagyon is dolgoznak a projekten.

A rendező most egy újabb jelentfotót osztott meg a Joker: Kétszemélyes téboly-ből, amelyen maga a főszerepet alakító Joaquin Phoenix látható, amint esernyőkkel övezve az égből zúduló esőbe emeli az arcát.

Míg az első Joker filmet Martin Scorsese kultikus Taxisofőr és A komédia királya “ötvözeteként” írták le, addig a folytatást musicalként ígérték be, amely igencsak mélyvíznek ígérkezik, mivel ebben a műfajban Phillips még nem alkotott. A cselekményről ráadásul egyelőre semmit sem lehet tudni, a fedélzeten viszont ott van Lady Gaga, aki Harley Quinnt alakítja majd a történetben.

A Joker 2019-ben debütált a Velencei Filmfesztiválon, amelyen elnyerte az Arany Oroszlán díjat, Phoenix munkáját pedig BAFTA-, Golden Globe- és Oscar-díjjal ismerte el a szakma. A Joker 2 a tervek szerint 2024 októberében érkezik a mozikba.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»