Jön a Michael Jackson-életrajzi film, megvan a rendező!

Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Emancipáció) rendezi a Michael Jackson életén alapuló Michael című életrajzi filmet.

A film producere Graham King lesz, aki A tégla (2006) című filmért Oscar-díjat kapott, és háromszor jelölték az Aviátor (2004), A leleményes Hugo (2011) és a Bohém rapszódia (2018) című filmekért.

A Skyfall forgatókönyvírója, John Logan által írt Michael állítólag soha nem látott és mélyreható portrét ad a közönségnek a Grammy-díjas énekesről, aki a pop királyává vált. A film Michael életének minden aspektusát feltárja, beleértve a legikonikusabb előadásait, amelyek révén minden idők legnagyobb szórakoztatóművészévé vált. Logan a pályafutása során három Oscar-jelölést gyűjtött össze a Gladiátor (2000),  Aviátor és A leleményes Hugo című filmekért.

"Antoine éleslátó és erőteljes filmrendező, és nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Michael-t választotta következő projektjének. Történetmesélő képességei és a mestersége iránti elkötelezettsége felejthetetlen filmet fog alkotni a Michaelből" - mondta Joe Drake, a Lionsgate Motion Picture Group elnöke.

Arról, hogy mikor kerül a mozikban a film, egyelőre nincsenek információk.