Henry Cavill évek óta sikeres főszereplő különböző projektekben, Supermant alakította Az acélemberben, ő volt Sherlock Holmes az Enola Holmes mindkét részében és ő alakította Geraltot a Vaják című Netflix-sorozatban. De a hírnévhez számára is hosszú út vezetett.

Valószínűleg kevesen emlékeznek, de mielőtt hírnévre és népszerűségre tett volna szert, volt egy kis szerepe minden idők egyik legjobb fantasy filmjében. 

Cavill játszotta Humphrey-t a Matthew Vaughn által rendezett, 2007-ben bemutatott Csillagporban. A projekt Neil Gaiman azonos című regényének adaptációja, amely Trisztán, egy veszélyes útra induló fiatalember történetét követi.

A Charlie Cox, a Daredevil sztárja alakított főhős egy kitalált, a varázsvilágtól elszakított városban él. Egy éjszaka egy csillag hull le az égből a területet határoló falon kívül, és Tristan megígéri Victoriának, a lánynak, akiben szerelmes, hogy elhozza a csillagot, és odaadja neki, hogy ezzel kérje meg kezét. 

A Sienna Miller által alakított Victoriának van egy másik kérője is: Humphrey. Őt alakította Cavill, aki egészen más külsővel jelent meg, mint amit manapság megszoktunk: bajusszal és szőke hajjal. Mutatjuk a képet a cikkünk galériájában.

De visszatérve a jelenbe, épp a közelmúltban derült ki, hogy mi lesz a színész legújabb projektje, melyről itt írtunk bővebben.

87 Csillagpor  (2007)

családi | fantasy | kaland | romantikus

SkyShowtime (2023.02.14.)

Tristan (Charlie Cox) leghőbb vágya, hogy elnyerje a szép és gőgös Victoria (Sienna Miller) szívét. Bármit megtenne a lányért, aki kap is az alkalmon: nem egyebet kér... több»