Henry Cavill valószínűleg nem ölti magára többi Superman jelmezét, ám úgy tűnik máris kiderült, hogy milyen további izgalmas produkcióban térhet vissza.

Miután a Warner Bros. bejelentette, hogy a DC stúdió vezetőinek, James Gunnnak és Peter Safrannak köszönhetően új Superman történetet dolgoznak ki, Cavill az Amazonon készülő népszerű videojáték, a Warhammer 40 000 sorozatának főszereplője és executive producere lesz majd.

Az Amazon és a Games Workshop tárgyalássorozata ugyanis a jogokat illetően a végső fázisába érkezett, noha fontos kiemelni, hogy a projekthez egyelőre sem rendezőket, sem pedig forgatókönyvírókat nem szerződtettek még.

A Warhammer cselekménye 40 ezer évvel a jövőben játszódik, és nagyon sötét hangulatú világban találjuk magunkat, amelyben folyamatosak a háborúskodások, az isteni jelenlét és persze a fantasztikus elemek is egyaránt.

Cavill köztudottan nagy rajongója a játéknak, ahogy a Vajáknak is, amelynek sorozatváltozatából néhány hete jelentette be a távozását.

88 Vaják  (2019)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Riviai Geralt, a magányos szörnyölő nehezen találja a helyét egy olyan világvan, ahol az emberek gyakran átkozottabbak, mint a bestiák. több»