Már igazán nem kell sokat várniuk a rajongóknak, hogy az otthonuk kényelméből nézhessék meg az év egyik legzúzósabb akciófilmjét. A Halálos iramban-franchise legújabb filmje, a Halálos iramban 10 december 23-tól lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

A filmben olyan sztárokat láthatunk, mint Vin Diesel, Jason Momoa, Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Brie Larson és John Cena.

A Halálos iramban 10 a filmtörténet egyik legnépszerűbb akcióeposzának utolsó fejezeteit mutatja be. Az immár harmadik évtizede és továbbra is az eredeti szereplőgárdával száguldó film december 23-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on. ​

Dom Toretto (Vin Diesel) és családja legyőzve számos legyőzhetetlennek hitt akadályt, már számos alkalommal túljárt az útjukba kerülő ellenfeleik eszén, és sikerült őket idegileg is kikészíteniük. Most viszont a leghalálosabb ellenféllel néznek szembe, akivel valaha is találkoztak: a múltból felbukkanó fenyegető árnnyal, akit a vérbosszú hajt, és feltett szándéka, hogy porrá zúzza ezt a családot, és elpusztítson mindent és mindenkit, ami fontos Dom számára.

A 2011-es ötödik részben Dom és csapata kiiktatta az elvetemült brazil drogbárót, Hernan Reyest, és egy Rio De Janeiro-i hídon történt hajsza eredményeként megtizedelte birodalmát. Arról azonban fogalmuk sem volt, hogy Reyes fia, Dante (az Aquaman sztárja, Jason Momoa) szemtanúja volt a történteknek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tökélyre csiszolja tervét, hogy Dom a lehető legnagyobb árat fizesse tettéért.

Dante terve szétforgácsolja Dom családját, akik szétszélednek a világ minden tájára, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig és Portugáliától az Antarktiszig – új szövetségek kovácsolódnak, és régi ellenségek bukkannak fel. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy Dante bosszújának igazi célpontja a 8 éves fia (Leo Abelo Perry, Black-ish).

A Louis Leterrier által rendezett produkcióban visszatérnek a korábbi szereplők: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena és Scott Eastwood, valamint az Oscar-díjas Helen Mirren és a szintén Oscar-díjas Charlize Theron.

A filmben nagyszerű új szereplők is felbukkannak, köztük az Oscar-díjas Brie Larson (Marvel kapitány, A szoba), aki Tesst, az ügynökség egyik szélhámos képviselőjét játssza; Alan Richtson (Reacher), aki Aimes, az ügynökség új vezetőjének szerepében jelenik meg, és aki sokkal kevésbé rajong Dom csapatáért, mint elődje, Mr. Senki; Daniela Melchior (A galaxis őrzői 3), aki Isabel, egy brazil utcai versenyző szerepében tűnik fel, akit erős szálak kötnek Dom múltjához; valamint a Dom és Mia nagymamáját alakító Oscar-díjas legenda, Rita Moreno.

Szóval filmezésre fel, december 23-án a Halálos iramban 10 megérkezik a SkyShowtime-ra.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»

v

via SkyShowtime