A világ megmentése elég nehéz feladatnak tűnik, ugye? Hát még ha a ezt egy átdorbézolt vegasi éjszaka után kell megtenni. 

Nos, pontosan ezzel a feladattal néz szembe Nick Zano (A holnap legendái), Shelley Hennig (Teen Wolf) és a magasan képzett csapatuk ebben a Totál KO című vadonatúj akció-vígjátékban, a Cobra Kai készítőitől.

A Totál Ko egy magasan képzett, különleges alakulat történetét meséli el, akik egy halálos fenyegetést hárítanak el Las Vegasban, majd itallal, drogokkal és szexszel ünneplik meg a sikert. Sajnálatos módon a hangulat elromlik, amikor rájönnek, hogy a deaktivált bomba csak egy másolat volt. "Csak rövid idő áll rendelkezésre a bomba megtalálására, és ahogy az óra ketyeg, a csapatnak le kell győznie az ellene dolgozó halálos erőket... valamint a testükben lévő hatalmas mennyiségű alkoholt és egyéb szereket"-  nyilatkozta Hayden Schlossberg, az executive producer.

A szereplők kapcsán először is ott van Hennig mint Ava Winters és Zano mint Chad McKnight. Csatlakoznak hozzájuk a küldetésükön Terrence Terrell (B Positive) mint Chad jobbkeze; Paola Lázaro (The Walking Dead) mint Angela Gomez, egy badass  mesterlövész; Kimi Rutledge (Shrill) mint Maya Lerner, egy fiatal NSA technikai szakértő; Eugene Kim (Brooklyn 99: Nem százas körzet) mint Paul Yung, egy légierő pilóta; C. Thomas Howell (Terepen) mint Hagerty, egy robbanóanyag-szakértő; és Alyson Gorske mint Lana, egy Vegas-i parti lány, aki belesodródik a küldetésbe. Carl Lumbly is feltűnik mint a CIA igazgató James Langdon.

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

62 Totál KO  (2023)

akció | dráma | vígjáték

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»