Klón: Az új sci-fi thriller arra emlékeztet, hogy miért jó, hogy csak egy létezik belőled a világon.

A Klón című új sci-fi thriller, teljesen új értelmet ad annak az ötletnek, hogy "magad ellen harcolsz". Riley Stearns írta a filmet, amely a jövőben játszódik. Egy Sarah nevű nő történetét mutatja be, aki halálos diagnózist kap. Annak érdekében, hogy megóvja szeretteit az elvesztésével járó mély fájdalomtól úgy dönt, hogy klónoztatja magát. Azonban Sarah csodával határos módon felgyógyul. Ezután megpróbálja kikapcsoltatni a klónját, de közlik vele, hogy az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljon tőle, az, ha törvény által előírt halálpárbajban küzd meg ellene.

A filmben Karen Gillan játssza a főszereplő, Sarah karakterét. A rajongóknak talán nehéz lesz felismerni őt a kék smink és a Marvel effektek nélkül, de Gillan korábban Nebula szerepét játszotta a A galaxis őrzői és a Bosszúállók filmekben. Emellett Ruby Roundhouse karakterét alakította a legújabb Jumanjiban.

Gillan oldalán a Aaron Paul is szerepel. Talán leginkább az Emmy-díjas Jesse Pinkman szerepéről ismert a Totál szívásban, de Paulnak számos más kiemelkedő szerepe is van, amit érdemes megemlíteni. Caleb szerepét játszotta a Westworldben, Todd Chavez karakterét szinkronizálta a BoJack Horseman című animációs sorozatban, valamint Warren Cave szerepét az Apple TV Plus Truth Be Told sorozatában.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

75 Klón  (2022)

sci-fi | thriller

Sarah klónoztatja magát, miután egy halálos betegséget diagnosztizálnak nála. A fiatal nőnek azonban mégis sikerül meggyógyulnia, a klónt azonban már nem tudja hatástalanítani.