Megvan a Marvel új főgonosza, azt is tudjuk, ki alakítja!

Végre hírt kaptunk A galaxis őrzői harmadik részéről, az utóbbi időben meglehetősen csendes a produkció háza tája, ezúttal azonban maga a rendező, James Gunn szolgált némi információval.

Ahogy az a második rész lezárásából kiderült, új főgonosszal, Adam Warlockkal kell majd szembenézniük hőseinknek. A képregényrajongók már ismerhetik őt, hiszen Adam állt már a jók és a rosszak oldalán egyaránt, bár legutóbbi felvonásból egyelőre annyit tudtunk meg róla, hogy Ayesha határozottan A galaxis őrzői elpusztítására alkotta őt meg.

James Gunn egy tweetben jelentette be, hogy a karaktert nem más, mint a Fehér éjszakák, a Black Mirror: Bandersnatch, a Detroit és a A visszatérő című filmekből ismert Will Poulter alakítja majd.

“Mint azt tudjátok, rendszeresen cáfolok meg kamuhíreket, szóval...üdv az Őrzők családjában Will Poulter, ő egy nagyszerű színész és csodálatos fickó. Találkozunk néhány hét múlva” - írja Gunn.

A galaxis őrzői 3 előkészületei tehát már gőzerővel zajlanak, a film bemutatójára pedig a tervek szerint 2023. márciusában kerülhet sor.

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe... több»