Azt gondoltuk, hogy az Az évekre beállította a rekordot, erre jött Végetlen háború, és köröket vert az eddig első helyezettre.

Tegnap futott be a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese, a Marvel máris elkönyvelheti az újabb rekordot. Nekünk is tátva maradt a szánk a trailer láttán, de úgy tűnik közel sem voltunk egyedül, ugyanis az előzetest mindössze 24 óra alatt 230 millió alkalommal játszották le.

Az eddigi rekorder, a szeptemberben bemutatott Stephen King-adaptáció, az Az volt, melynek trailerét ugyanennyi idő alatt 197 milliószor indították el. Ezt a nézettséget az elemzők gyakorlatilag megdönthetetlennek tartották, de Hollywoodban úgy tűnik minden lehetséges.

Visszatérve a Marvel új üdvöskéjére,  a Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Az Anthony Russo és Joe Russo rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Robert Downey Jr.Scarlett JohanssonBradley CooperBenedict CumberbatchVin DieselMark RuffaloChris Hemsworth.

Bosszúállók: Végtelen háború április 26-tól látható a hazai mozikban.