Most várjuk csak igazán Tom Hardy legújabb filmjét!

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes a Havoc háza tája, mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Gareth Evans és csapata ne dolgoznának gőzerővel a produkción.

A rajtaütés és a V/H/S/2 filmek rendezője ezúttal egy teljesen új területen próbálhatja ki magát, hiszen a Havoc a Netflix égisze alatt érkezik majd, amely lényegében egy teljesen új kreatív közeget jelent Evans számra.

A Havoc története egyből a lecsóba csap, hiszen egy balul elsült drogüzlet után egy rendőrnyomozóra hárul a feladat, hogy megmentse egy politikus bajba jutott fiát. A küldetés cseppet sem veszélytelen, hiszen emberünknek teljesen az alvilág mélyére kell ereszkednie, miközben a megismeri a korrupció mindent keresztülszövő gyökereit.

Az már egy ideje biztosra vehető, hogy Tom Hardy, Forest Whitaker és Timothy Hornor ott vannak a produkció fedélzetén, a napokban pedig további izgalmas nevekkel bővült a szereplőgárda, köztük Timothy Olyphantéval, A törvény embere sztárjával és a Training Day-ből ismert  Justin Cornwellével, továbbá ott van Yann Yann Yeo, akit legutóbb az Invisible Stories-ban láthattunk.

A premierről egyelőre nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még a Havoc előkészületeiről.