Netflix heti top10: A semmiből tört be az új film, és már 21 millió megtekintett percnél jár

Szerda van, mind tudjuk, ez mit jelent. Azt, hogy ismét körülnézünk a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix háza táján. A platform igen izgalmas heteken van túl mostanában, hiszen olyan nézettségi mutatókkal rendelkező sorozatok futnak épp, amelyek brutális számokat produkálnak. Ahogy megszokhattátok, ezen a héten is egy összesített tízes toplistát hozunk nektek, ahol a filmek és sorozatok angol és nem angol nyelven vegyesen szerepelnek.

Nagy meglepetés nincs, hiszen a One Piece továbbra is az élen. Viszont mostanra a korábbi hetekre jellemző fényévnyi előnye egészen apróra zsugorodott az üldözőkhöz képest. Mindössze alig másfél millió órányival tudott a mögöttünk hagyott héten több nézettséget produkálni mint a második helyre befutó Drága gyermek. És bizony a dobogó harmadik helyezettje, a Virgin River - 5. évad is csak hajszállal maradt el a két éllovas mögött.

Itt aztán jön egy nagyobb szakadék, a negyedik helyre befutott Lángoló test már jócskán lemaradt a top triótól. Mögötte is jelentősebb lemaradással lett ötödik a Hív az idő. A hatodik és a kilencedik helyezettek között viszont ismét elég sűrű lett a mezőny ezen a héten.

A Ki az az Erin Carter? még mindig tartja magát, ezúttal a hatodik legnézettebb műsor volt. Mögötte a Vajon létezik szerelem első látásra? lett a hetedik, míg a nyolcadik helyre ezúttal a Nagykutya - 3. évad ért oda. Mögöttük lett kilencedik a Te vagy a végzetem. Végül, de nem utolsósorban egy dokumentumfilm is odafért a legjobb tíz közé, a tízedik A kémek világa lett.

#10

60 A kémek világa  (2023)

(1)

dokumentum

Netflix

Hírszerzők az MI6-től a CIA-ig megosztanak bennfentes történeteket a kémkedésről, a hidegháborús küldetésekről és a titkos ügynökök által végrehajtott puccsokról. több»

Rendező: Marek Bures
15 900 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#9

dráma | romantikus

Netflix

Egy sikeres ügyvédet ismerhetünk meg, akinek mindene megvan, de családi átok sújtja, és kiderül, hogy a megtörés titkát egy látszólag hétköznapi köztisztviselő birtokolja. több»

18 200 000 órányi nézettség, 4 hét a listán
18 600 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#7

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

21 400 000 órányi nézettség, 1 hét a listán
#6

akció | kaland | krimi

Netflix

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»

22 000 000 órányi nézettség, 4 hét a listán
#5

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

Egy gyászoló nő varázslatos időutazást tesz 1998-ba, ahol találkozik egy férfival, aki kísértetiesen hasonlít elhunyt szerelmére. több»

36 500 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#4

58 Lángoló test  (2023)

(5)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé (José Manuel Poga), aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény... több»

43 900 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#3

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

73 200 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#2

76 Drága gyermek  (2023)

(15)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»

74 000 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#1

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

75 500 000 órányi nézettség, 3 hét a listán