62% 48 szavazat
Eszeveszett küldetés

Eszeveszett küldetés

3 jours max
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
28
Szereplők (28)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Julien Arruti
Vanessa Guide
Tarek Boudali
Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Vanessa Guide
Tarek Boudali
Julien Arruti
Julien Arruti
Philippe Lacheau
Vanessa Guide
Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Vanessa Guide
Julien Arruti
Tarek Boudali
Tarek Boudali
Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Vanessa Guide

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Rayane (Tarek Boudali), a jószándékú, de kissé esetlen rendőr, egy megrázó helyzettel kénytelen szembesülni. Nagyanyja, aki a valóságshow-szenzációvá válás küszöbén áll, egy mexikói drogkartell karmai közé került.

Rayane-nek egy szűk háromnapos határidőn belül kell összegyűjtenie a… Több


Rendező: Tarek Boudali
Forgatókönyvíró: Tarek Boudali
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2023.12.07. | Telekom TVGO (2024.03.01.)
Forgalmazó: Prorom

30 nap maximum  (2021)

 
2024.03.18 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

Bizonyára ennek a fajta humornak is megvan a piaca, nekem kissé idétlen.

0
 
2024.01.28 Candy

Francia vígjátékok tarolnak

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem Philippe Lacheau, Tarek Boudali és Élodie Fontan szereplése egy filmben már garancia arra, hogy remekül fogok szórakozni. Az amerikai filmek remek paródiái ezek, nem is szabad a történeteket komolyabban venni, mint ami, hisz Hollywoodnak mindig görbe tükröt tart ez, vagy a fent említett három színész filmjeinek legtöbbje. (Lásd pl. Badman) Nagyokat lehet nevetni rajtuk, egyszerűen fantasztikusak. Tényleg, ha egy jót akartok szórakozni minden elvárás nélkül, akkor ez a ti filmetek lesz. David Guetta... áhh srácok, nagyon kemény.

3
1
 
2024.03.10 kabel Nézhetetlen

Hol vannak a viccek?

Kb 40 percet bírtam... vagy hát addig vártam az első tényleg vicces poénra, és ott csuktam le a laptopot. Vígjátéknak is gyenge, filmnek meg túl bugyuta. Bár lehet, a célcsoport inkább a 10 év körüli korosztály, és nem én, ezt elfogadom. Nem mondom, hogy a készítők nem próbálták meg, mert számos jelenet tele van viccesnek szánt pillanattal, de minden egyes poén kiszámíthatónak és igénytelennek hatott. A színészek csakis extrémákban tudtak gondolkodni, a viccek nagy része ugyanarra épült, és minden jelenet a kényelmetlenség felé tendált. Attól tartok, itt tényleg csak a színjátszás hiányán és a tehetségtelenségen bukott el ez a filmnek alig nevezhető valami. A főszereplő karakterrel van talán a legnagyobb baj, ennyire semmilyen, üres karaktert rég láttam, tényleg mintha valami iskolai játékból húzták volna ki, pedig ott is ő volt az, aki a bokrot játszotta. A filmet sajnos szinkronosan láttam, ami szinte biztos csak rosszabbá tette. Értékelhetetlen kategória, nem ajánlom senkinek, hacsak nem kínzás a célod vele. Még baráti társaságnak sem.

0
 
2023.12.08 bart

Oké, hát nem mondom, hogy ez volt életem legrosszabb filmélménye, de ennyire gyenge vígjtékra tényleg nem számítottam. Szerintem simán kihagyható.

1
 
2023.12.07 UmpaLumpa

A lehető legnagyobb jóindulattal adok rá három csillagot, mert bár a sztori nagyon gyenge, néha azért sikerült megnevettetnie a filmnek.

1

A film 81 058 940 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 33 905 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A Conrad Abu Dhabi-i toronymászásához csak három napot engedélyeztek a forgatásra, ami azt jelentette, hogy nem volt idejük a helyszíni próbákra. Előzetesen egy Párizs környéki épületen tesztelték a felszerelést, de a forgatás előtti napon közölték velük, hogy hivatalos látogatások miatt csak egy napjuk van a forgatásra.Szerző: csd

#2
 

A helikopteres jelenetet trükkös volt felvenni, mivel Abu-Dzabiban csak katonai helikopter repülhetett azon a területen. Miután a helyi kormány beleegyezett, hogy a stáb kölcsönkapjon egy Black Hawkot.Szerző: csd

#3
 

Az első film 2020. október közepén jelent meg Franciaországban, azon a napon, amikor a francia kormány a COVID-19 második hulláma miatt kijárási tilalmat hirdetett.Szerző: csd

#4