Játssz egy Xbox-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
RAID - A törvény nemében

Tartalom

Egy nő a nemzet legkiválóbb fegyveres egységében? Miért ne? Bár Johanna nem az a kimondott rendőr alkat, de édesapja befolyásának hála felveszik Őt a kiképzésre, ahol a fiatal lány felettese agyára megy. Frossiard ügynök hallani sem akar arról, hogy Johanna az Ő egységében szolgáljon, ám meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy a kissé ügyetlen hölgyből kemény zsarut faragjon. (ADS Service)
(Pajor Sándor)
 

A rendező, Dany Boon egy interjúban elmondta, hogy a filmje egyszerre tisztelgés Jean-Paul Belmondo és azon francia thrillerek előtt, melyek inspirációt nyújtottak az amerikai filmeseknek.

(hp)
 

A 2015-ös párizsi terrortámadások után a francia hatóságok nem engedélyezték a stábnak, hogy az utcákon forgassanak katonai egyenruhában. Ezért néhány akciójelenetet végül Belgiumban forgattak le.

(hp)
 

Dany Boon és a forgatókönyvíró, Sarah Kaminsky sok energiát fordítottak arra, hogy hitelessé tegyék a filmet. Ennek érdekében személyesen találkoztak a francia nemzeti rendőrség elit egységének vezetőjével, Jean-Michel Fauvergue-vel.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.