Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

40 és annyi


(This Is 40)
40 és annyi

Tartalom

Az ember a negyedik X felé ballagva már nem feltétlenül hozza a régi formáját. Debbie és Pete, a Felkoppintva című filmből ismert különc házaspár sem akar semmi többet, mint boldogulni szerény kis életükkel, családjukkal, munkájukkal. A dolog azonban nem bizonyul olyan egyszerűnek, mint remélték, és ahogy egyre közeledik mindkettejük negyvenedik születésnapja, úgy jönnek rá, hogy talán újra kell gondolniuk az életüket.
(kázsé)
 
2015. 05. 12. 07:23 

Nagyon tetszett a film, sokkal jobb volt, mint a Felkoppintva, igazából szerintem a készítés közben ők is rájöttek, hogy ezek a szereplők sokkal viccesebbek, mint Seth Rogan és az a csaj. Paul Ruddot már a Jóbarátok óta imádom, szerintem az egyik legnagyobb komikus színész mostanában, kár, hogy nem látni több főszerepben.

 
2015. 04. 27. 22:02 

Kicsit túlzásba vitték szerintem ebben a káromkodást, plusz mind a két főszereplő baromira idegesítő volt, senkivel nem tudtam együtt érezni. Mondjuk a gyerekek aranyosak voltak, de ez még bőven nem viszi el a vállán az egész filmet. Azért is sajnálom, hogy ilyen béna lett ez a film, mert amúgy a téma nagyon jó, és tényleg ki lehetett volna sokat hozni belőle, ha nem annyi lett volna az összes humorforrás, hogy ötpercenként valaki mond valami csúnyát.

 
2015. 06. 15. 10:29 

Ami a filmből megmaradt, a stáblista utáni káromkodása Melissa McCarthynak, még életemben nem halottam annyi káromkodást egyszerre, de szakadtam a röhögéstől.

 

Seth Rogen és Katherine Heigl a Felkoppintva című filmből nem jelennek meg, de számos utalás történik rájuk.

(kázsé)
 

Pete és Debbie gyerekeit Judd Apatow és Leslie Mann gyerekei játsszák.

(kázsé)
 

Leslie Mann John Lithgow lányát alakítja a filmben. Az Orange County c. filmben férj és feleség voltak.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.