Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A Bourne-ultimátum


(The Bourne Ultimatum)

Tartalom

Jason Bourne, az amnéziában szenvedő ügynök próbálja visszaszerezni emlékeit, miközben korábbi munkaadói és kiképzői mindent elkövetnek azért, hogy eltegyék láb alól. Szerencsére Bourne egyetlen dolgot biztosan nem felejtett el: életben maradni. A hajsza Moszkván, Londonon, Tangeren és New Yorkon keresztül vezet, melynek végén az ügynök végre rátalálhat önmagára.
(SódóGA)
 
2017. 07. 18. 20:36 

Nagyon gyér rész lett ez Matt Damon most nem hozta azt a megszokott stílust ami miatt kedvelhető ez a széria. Rémesen rosszul felépített film. Nem tetszett benne semmi.

 
2016. 01. 22. 02:05 

A sztori szerintem az előző részét is felülmúlta. Ezen kívül minden maradt a megszokott színvonalon. Egyedül az operatőri munka nem tetszett túlzottan. Nálam ez a rángatott kamerakezelés, ami a feszültséget hivatott fokozni, csak szétbarmolja az akciójeleneteket. De akkoriban ez volt a divat az akciófilmeknél. Ez van. Mindenesetre nagyon elégedett vagyok ezzel a résszel is.

 
2015. 05. 11. 13:15 

Rendkívül izgalmas végig, egy percig se lehet unatkozni közben. Nagyon jók az akció jelenetek, a kézikamera, gyors vágások (megérdemelte a szobrot...), jók a színészek és a rendezés is!

Matt Damon
Julia Stiles
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Édgar Ramírez
Matt Damon
Joan Allen
Joan Allen
David Strathairn
Paddy Considine
Matt Damon
Joan Allen
Scott Glenn
Paddy Considine
David Strathairn
Matt Damon
 

A Rotten Tomatoes oldalán 93%-os értékelést kapott 258 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Matt Damon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A forgatókönyvet Robert Ludlum regénye alapján írták meg.

(wintermat)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.