Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az Egészség ellenszere


(A Cure for Wellness)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

A disztópikus thriller főszereplője egy fiatalember, aki a svájci hegyekben található elhagyatott, de idilli rehabilitációs központba utazik, hogy hazavigye főnökét, de csakhamar gyanút fog: a központ csodálatosnak beállított kezelései mögött sötét rejtély bontakozik ki.

(hp)
 
2017. 02. 25. 19:02 Nézhetetlen!

Ritka szar. Fos az egész. Minden rosszul van megcsinálva. És undi. Mi a fa"zom az h az apa meg akarja b"""ni a saját lányát. Ráadásul kimaradt a történetből 300 év. Az apa egy pedofil geci. És amint megjön a lányának meg akarja baszni.

 
2017. 04. 10. 17:00 

A látvány és az alapsztori, maga a felvezetés a helyszín tetszett. Néhol szemet kápráztatóak voltak a felvételek, de maga az "ok" amiért csinálta az úriember az nálam eléggé lehúzza a filmet.

 
2017. 08. 03. 23:03 

Összességében tetszett. Feszült, izgalmas, gondolkodásra késztető film. Nem értek egyet azokkal, akik az apa indokán vannak felháborodva, hiszen pontosan el volt mondva, hogy mit és miért csinált. Sajnos a csattanó már jóval a befejezés előtt kitalálható. Tény és való, hogy vannak kicsit nehezen emészthető részek az elme és a gyomor számára egyaránt, de nem vészes. Külön kiemelném, hogy a látvány többször is lélegzetelállító. A főszereplő néha-néha szerintem logikátlanul cselekszik, de ez kellett ahhoz, hogy egyáltalán legyen izgulni való a filmben. Nekem eléggé hajazott a Viharszigetre, de annál azért valamennyivel gyengébb.

Dane DeHaan
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Jason Isaacs
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Mia Goth
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Gore Verbinski
Dane DeHaan
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Gore Verbinski
Jason Isaacs
Dane DeHaan
Gore Verbinski
Mia Goth
Gore Verbinski
Gore Verbinski
Dane DeHaan
 

A Beelitz-Heilstatten-i épületnél korábban A zongorista és a Valkűr egy-egy jelenetét is forgatták (továbbá a Rammstein nevű zenekar Mein Hertz Brennt című klipjének is a forgatási helyszíne volt).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatási helyszínt adó Beelitz-Heilstatten-i kórházkomplexumban sok évvel ezelőtt tuberkolózisban szenvedő beteget ápoltak, s az I. világháború alatt somme-i csatában megsérült Adolf Hitlert is kezelték ott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film forgatókönyvírója, Justin Haythe saját bevállasa szerint nagy rajongója Thomas Mann regényének, A varázshegynek, amely inspirációul szolgált a szkript megírása során.

(ArpiHajdu és Réci)
Movieaddicts: Az Egészség ellenszere
De sem egy a modern társadalmi lét felett ítélkező filmet, sem egy paráztató horrort, sem egy jól átgondolt pszicho-thrillert, de még egy szegény ember Viharszigetét sem kapunk. Helyette olcsó megoldások nyakig érő, híg levében merülünk el. 4/10
Supernaturalmovies: Az Egészség ellenszere
em hittem, hogy egy ilyen előzetes után el lehet rontani ezt a filmet, de Hollywood újra és újra képes meglepni. 5/10
VOX.hu - Az Egészség ellenszere
Az egészség ellenszere a horrorfanoknak átírt Viharsziget, Dane DeHaan pedig a szegény ember DiCapriója. 55/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.