Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Alice, a harminckét éves írónő versenyt fut az idővel, hogy határidőre befejezzen egy forgatókönyvet. Nemrég gyógyult fel a lelki összeomlásból, ezért is fontos számára a munka, különben veszélybe kerül az egész pályafutása. Távol a város zajától, egy viktoriánus házba vonul vissza dolgozni. A figyelmét azonban hamarosan különös hangok és kísértetek keltik fel. A kíváncsi Alice elkezdi felderíteni a házat és a padlásszobában rátalál az elrejtett videókazetta-gyűjteményre. Minél több nyugtalanító kazettát néz meg, annál inkább érdekli, mi történt az ott lakó házaspárral. (britex)
 
2016. 04. 11. 09:04 

Lehet rajta reszketni bőven ugyan, de a film mégsem az az igazi pszichothriller, amin még órákig tudsz agyalni. Egyszóval könnyen kiszáll az emberből, felejthetővé válik. Pedig a filmnek igazán jó atmoszférája van, és szerintem a díszlet is remek.

 
2015. 12. 21. 09:26 

Hát, van ebben az ötletben valami egészen eredeti, a történet legalábbis mindenképpen ütősre sikeredett, de a karakterek szerintem szörnyen idegesítőek. Megint sikerült egy ostoba bábuként belerakni a szereplőket ebbe a filmbe. A színészeket sajnálom igazán, mert ők láthatóan jól próbálják hozni a karaktert. Csak épp mintha egy pancser forgatókönyvet kaptak volna.

Brittany Murphy
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Tammy Blanchard
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Thora Birch
Marc Blucas
Marc Blucas
Thora Birch
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Tammy Blanchard
Brittany Murphy


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.