Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Csillagközi invázió


(Starship Troopers)
Csillagközi invázió

Tartalom

A harmadi évezred boldog jóléttel köszönt rá a földlakókra, akik mind az Egyesült Földi Állam büszke tagjai. Johnny Rico (Casper Van Dien) várakozva néz a jövőbe, és bár családja mindenáron egyetemre akarja küldeni, ő inkább belép a hadseregbe, hogy szerelmének (Denise Richards) imponáljon, aki pilótának készül. A kiképzésen bizonyító, ám egy szerencsétlen baleset és a szerelmi csalódás miatt kilépni készülő Rico hirtelen egy távoli bolygó elleni háború kellős közepén találja magát, ahol nem csak a rémes bogár-ellenfelekkel, hanem feletteseivel, érzelmeivel és lelkiismeretével is meg kell küzdenie.
(SódóGA)
 
2015. 05. 04. 18:25 

A felszínen buta sci-fi mészárszéknek tűnő film sokkal többet rejt magában. Egyszerre rendszer és társadalomkritika, a háború értelmetlenségének briliáns tablója.

 
2015. 06. 19. 17:07 

Kellően izom- és hajlakkszagú, vérbeli 90-es évek-beli science-fiction mozi. Látványos, és egy nem túl bugyuta történetszállal igyekszik fenntartani az ember érdeklődését az óriási bogarak és űrhajók mellett. Kiemelném a film zenéjét, ami szerintem rendkívül epikus, Basil Poledouris itt is kiváló munkátt végzett, csakúgy mint a Robotzsaru esetében.

 
2016. 05. 21. 17:47 

Egyik kedvenc Sci-Fim. Nagyon érdekes a sztorija, jól lett a kor adottságaihoz mérten megcsinálva az összes effekt, a díszletek. Izgalmas, pörgős mindenképpen egy alapvető darabja a műfaj kedvelőinek.

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

Mark Wahlberg visszautasította Johnny Rico szerepét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film Paul Verhoeven kedvenc saját rendezésű filmje.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.