70% 84 szavazat
Rosztovi rém

Rosztovi rém

Evilenko
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
5
Képek (5)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Evilenko, a Rosztovi Rém (Malcolm McDowell) a 80-as években szedte áldozatait. 55 gyereket és nőt ölt meg. Tetteivel az egész országot rettegésben tartotta. Az emberek félve léptek ki az utcára, nem tudván ki lesz a következő áldozat. Sokáig nem találták, hiába mozgósították az összes rendőrt elfogása érdekében, mígnem Leszijev nyomozóban (Csókás Márton) emberére talált a kegyetlen sorozatgyilkos.

Rendező: David Grieco
Forgatókönyvíró: David Grieco
Ország: Olaszország
Premier (HU): 2006.03.07.
 
2020.10.01 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Kifejezetten lélekromboló, sötét, komor film. Nem is való mindenkinek. Nyomasztó, és mivel tudjuk, hogy igaz történet, ettől még jobban elborzaszt. Ki ez az embernek nevezett valaki, aki ennyi embert ölt meg? Miért? Mi célból? A válasz talán nem is létezik.

0
 
2016.12.09 Pappcsino

Nagyon drámai, komoly film, ami az ember lelkéig hatol és nagyon sokáig vele mrad. Egyébként a történetnek létezik egy másik feldolgozása is, ennek címe X polgártárs, Stephen Rea főszereplésével. Mind a ké filmet érdemes megnézni.

0
 

A film David Grieco "A kommunista, aki gyermekeket evett" című regénye alapján készült.Szerző: Menyét Ibolya

#1
 
Értékelés: 5.5/10
(2018. 02. 28.)
Az egyik legtermékenyebb sorozatgyilkos, Andrei Chikatilo életéről és munkásságáról készült egy másik film is, amelyet még emészthetőnek találtam. Ez azonban kicsit más megközelítésből mutatja be a Rosztovi Mészáros tetteit. A Citizen X elsősorban arra koncentrált, hogy hogyan próbálták elkapni, illetve milyen okai lehettek a cselekedetének. Az Evi... Több