64% 53 szavazat
Ghosted

Ghosted

Ghosted
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
25
Szereplők (25)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
3
Díjak (3)
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum
Lejátszás
Harper  

Hol nézheted

Chris Evans
Chris Evans
Ana de Armas
Chris Evans
Ana de Armas
Adrien Brody

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

A földhözragadt Cole fülig beleszeret a rejtélyes Sadie-be, de aztán megdöbben, amikor kiderül, hogy a lány titkos ügynök. Mielőtt dönthetnének a második randevúról, Cole és Sadie egy nemzetközi kalandba keveredik, ahol legfőbb feladatuk, hogy megmentsék a… Több


Rendező: Dexter Fletcher
Forgatókönyvíró: Rhett Reese, Paul Wernick
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023 | Apple TV+ (2023.04.21.)

KULCSSZAVAK

 
2024.01.30 Török389133

legújabb vélemény

Volt benne 1-2 unalmasabb beszélgetős rész, de az akciójelenetek nagyon jók voltak, vicces is volt, a főszereplők kiválóak, nagyon élvezetes film.

0
 
2023.08.10 Harper

Nagyon átlagfilm lett, pedig többnek szánták

Az a Dexter Fletcher rendezte a Ghostedet, aki korábban az Eddie, a aas és a Bohém rapszódia készítője is volt. Számomra ezek a filmek nem túl jó ajánlólevelek, mégis nagy várakozásokkal kezdtem a Ghosted megtekintésének. Láthatóan nagy durranásnak szánták, mert 3 sztárt kértek fel a főszerepekre, noha streaming csatornás maga a film. A három sztár: Ana De Armas, Chris Evans és Adrien Brody. Ami a durranást illeti, abból inkább kis pukkanás lett csupán. Az egész nagyon klisészerű ugyanis, nagyon gyenge színészi teljesítményekkel. Egyértelműen látszik, hogy nem Chris Evans „terepe” az esetlenkedő átlagpasi megformálása, aki a vagány ügynök csajszi méltó párja akar lenni. Itt jegyezném meg: Hollywoodban nagy mostanában az igény a feminista filmekre, amelyekben a nők az erősek, ők a hősök, és ők mentik meg a pasikat, akik meg bénáznak csupán. Na ez itt teljes mértékben megvalósul. Csak éppen nagyon erőltetett az egész. A film első harmadában egy átlagos férfi és nő egymásba szeretését láthatjuk, majd azt, ahogyan ghostedol a női fél, azaz eltűnik, szellemként. De a férfi nem olyan ám, aki ebbe beletörődik: megkeresi a nőt a Föld túlsó végére is elutazva, és kezdetét veszi egy nagy kaland, mivel e nőről kiderül, hogy a CIA ügynöke. Kapunk pár jó poént és néhány jó akciójelenetet. Egyszer nézős dolog. Értékelésem: zsenge 55-60%.

1
 
2023.04.23 kabel

Algoritmus írta

Régen lehetett látni ilyen semmilyen tucatfilmet, mint a Ghosted, melynek minden eleme valami agyonhasznált klisé vagy túltolt karakterpillanat. Sajnos a romantika majdnem minden eleme hiányzik a filmből, a két főszereplőnk között körülbelül annyi kémia van, mint két GI Joe figura között. Ana de Armas az egyik legjobb feltörekvő színésznő napjainkban, de itt majdnem úgy játssza el a szerepét, mintha ingyen kéne dolgoznia, vagy valaki egy tényleges fegyvert fogna rá. Valószínűleg a filmkészítők is éreztek, hogy főszereplőink kapcsolata nem lesz a film erőssége, ezért mindenféle csúnyán megvágott és rosszul effektezett, Taken 3-at megszégyenítő akciójelenettel nyomták tele a filmet, ahol sokszor meg sem próbálták elrejteni, hogy kaszkadőrök ugrálnak fel-alá ,és színészeik fizikája közel sem alkalmas arra, hogy az ütéseket kivitelezzék. Mit tud még a film? Jah, igen, néha van pár fájdalmasan humortalan vicc, valószínűleg a színészek improvizálták őket kínjukban, és a rendező benne hagyta, hogy az AI generált szkript hatást enyhítse. A film se nem kreatív, se nem izgalmas vagy szórakoztató, és látszik rajta, hogy mindenki csak azért jelent meg a forgatáson, hogy megkapja a csekkjét.

0
 
2023.04.21 Eastern79

Kém-hatás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ana de Armas és Chris Evans igazán remek párost alkot. Egyrészt Evansnek jól áll a romantikus hős szerep, másrészt pedig megvan a kémia kettejük között, ráadásul a könnyű kémsztori ugyan biztosra megy a jól bejáratott klisékkel, de cserébe kiválóan fényképezett, látványos, szellemes és kapunk egy remek főgonoszt Adrien Brody személyében, továbbá Ryan Reynolds is felbukkan egy tőle megszokott blődség kíséretében. Hangulatos, tisztességes akció-vígjáték egy kis romantikával fűszerezve.

0
 
2023.04.23 Lóri Ádámcsik

Gyenge

Az előzetes alapján jónak tűnt, de nagy csalódás. Unalmas és nagyon nem működik a kémia a szereplők között. Egy Film+-os akciófilmet csináltak belőle.

0
 

Ana de Armas és Chris Evans nemcsak főszereplői, de producerei is a filmnek.Szerző: Eastern79

#1
 

Ez Chris Evans első Apple TV+ projektje a Jacob védelmében (2020) óta.Szerző: Hupka Adrián

#2
 

Eredetileg Scarlett Johansson kapta volna a főszerepet, ami azt jelentette volna, hogy újra együtt játszhat Chris Evansszel, miután több mint kilenc filmben (a legtöbbet a Marvel Moziverzumban) osztoztak a képernyőn. Johansson időbeosztásába azonban nem fért bele a forgatás, és helyére Ana de Armas került, aki szintén Evans gyakori munkatársa (együtt szerepeltek a Tőrbe ejtve (2019) és A szürke ember (2022) című filmekben).Szerző: Hupka Adrián

#3