Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Halálos fegyver 3.


(Lethal Weapon 3)

Tartalom

Riggsnek (Mel Gibson) és Murtaugh-nak (Danny Glover), a jól ismert párosnak ezúttal egy volt rendőrből bűnözővé vált gonosztevővel kell szembenéznie. Jack Travis (Stuart Wilson) hajdanán tisztességes rendőr volt. Gonosztetteiben nincs rendszer, lopott fegyverekkel kereskedik, amerre jár, pusztulást hagy maga után. A rendőrpáros oldalán újra feltűnik kotnyeleskedő ingatlanügynök barátjuk, Getz (Joe Pesci) sőt, ezúttal egy túlbuzgó rendőrnő is besegít a nyomozásban.
(ps)
 
2016. 12. 12. 20:54 

Még kevesebb a poén, mint az elöző kettőben és gyengébbek is lett viszont a motoros jelenet az nagyon jó lett, de mát megint annyira érzelgős lett, hogy nagyon leviszi a film színvonalát.

 
2016. 08. 05. 21:58 

Gyerekkoromban a film címe miatt a nagyszüleim sokáig nem engedték, hogy megnézzem. Ezért ez volt az első rész, amit láttam, mire egyedül kezelhettem a távirányítót, talán ezért ez a kedvenc részem.

 
2015. 05. 05. 17:57 

A Halálos fegyver harmadik része nekem már jobban tetszett az első kettőnél. Talán azért, mert még poénosabbra vették a figurát. A nyitó jelenet eddig a három rész legjobb nyitó jelenete. Akcióból és poénokból is van bőven a részben. A szereplők is jobbak már, Rene Russo személyében jó új női karaktert választottak, illik Gibson karakteréhez. Joe Pesci sem volt rossz, és most éreztem először, hogy a gonosz karakterek is fel tudják venni a versenyt a főszereplőkkel. Én gondolom megint csak az újabb szinkronnal láttam, Sörös Sándor-Kránitz Lajos, de nekem semmi gondom nincs ezzel sem. És a stáblista utáni jelenet pedig szintén remek lett.
8/10

Danny Glover
Rene Russo
Danny Glover
 

Jan de Bont a film operatőre cameozik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Richard Donner már az Ómen című filmjében is van egy kutyaszelídítős jelenet, akárcsak ebben.

(mamiéstöti2)
 

A fekete hajú nő a páncél autós üldözésnél Road Warrior-nak hívja magát, ami a Mad Max filmekben Gibson karakterének beceneve.

(mamiéstöti2)
Smoking Barrels: Halálos fegyver 3
Nem váltotta meg a világot ez az akciófilm, viszont tökéletes kikapcsolódást nyújtott a nézőjének, és ezt a jó tulajdonságát a mai napig sikerült megőriznie. Bármikor jöhet!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.