Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Halálos fegyver 4


(Lethal Weapon 4)

Tartalom

Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozók visszatérnek, de természetesen nem maradhat el örök segítőjük, a kotnyeles Leo Getz (Joe Pesci) sem. Ezúttal a kínai maffiával gyűlik meg a bajuk. A kínai gengszterfőnök (Jet Li) illegális ügyleteket lebonyolítását tervezi Amerikában, ehhez azonban hőseinknek is lesz néhány szava.
(ps)
 
2015. 05. 05. 17:53 

Ez egy nagyon jó film. Igazi eredeti ötlet, hogy Jet Li a főgo-
nosz. Nagyon jó a forgatókönyvnek minden lépése. Mondjuk az azért - ha nem is nagy, de azért nem is kicsi - hülyeség
hogy Jet Li még életben van, és ugrál úgy, hogy Mel Gibson keresztül döfte valami vas rúddal, vagy mivel. Ja, és még az nagy hülyeség hogy Jet Li kinyírja az egyik ,,atyát" vagy hogy hivták őket. Ez azért már túl kegyetlenség. Ez egy ak- ció film, oké, és nem a Hupikék törpikék, de azért ez már azért akkor is túl nagy szemétség. Vagy; oké nyírja ki, de akkor annak az atyának az apja, vagy nem tudom kije, aki ott sír a holtteste felett legyen olyan ideges, hogy - tudván, hogy semmi esélye Jet Li ellen - ugorjon neki ( Jet Li-nek ). Így már lenne értelme annak hogy kinyírta azt az atyát. Így már lenne értelme ennek a nagy kegyetlenségnek.

 
2016. 05. 22. 11:25 

A legjobb "újkori" Halálos Fegyver film ez a 4. befejző rész ( de kár ) Már idősödtek ugyan a szereplők de mégis hozzák azt a szinvonalat amit elvárunk tőlük. Jet Li is rátesz egy lapáttal és ez megadja a film sava borsát. Nagyon szeretem remek film csak ajánalni tudom és várom a folytatást................. :)

 
2016. 06. 26. 22:02 

Mind a négy részt imádom. Olyan akcióvígjátékot alkotott Donner, amit többször is meg lehet nézni, és még a sokadik alkalom után is megmosolyogtatja az embert.

Mel Gibson
Danny Glover
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Danny Glover
Mel Gibson
 

Riggs amikor leugrik az asztalról az úton, széttöri egy autó, de a következő képen, az asztal újra sértetlen.

(mamiéstöti2)
 

30 ember hal meg a filmben.

(mamiéstöti2)
 

8 szereplő szerepel mind a 4 részben.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.